Followers

Tutorial center kan tarikh pada blog

Assalamualaikum . Nampak tak ?  Tarikh tu dah kat tengah . Aku nak buat jadi macam tu laa . Rasa rajin sikit, aku pon up la entry se...

Assalamualaikum .


Nampak tak ? 
Tarikh tu dah kat tengah . Aku nak buat jadi macam tu laa . Rasa rajin sikit, aku pon up la entry sekeping nak mudah nak rujuk nanti dan mudah untuk sesiapa nak rujuk jugak . 
Memula copy ini.
.post-title {
text-align:center;
}

.date-header {
text-align:center;
}


Lepas tu pergi ke Template => Customize => Advanced => Add CSS. Paste kan dekat ruangan Add CSS tadi. Paste dekat ruangan CSS tu . Aku amik gambar lepas tu, sebab tu ada coding lain.

Lepas tu save . Siap !

Selamat mencuba :)
Macam mana nak centrekan page tab ? tengok sini

Tutorial centre kan page tabs blog



You Might Also Like

7 comments

  1. makin cantik dan kemas Leyla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan k.ana. kms lg mcm ni. Cume nk centre kan feed je. Tataw nk wak cm ne.

      Delete
  2. nice entry :D lepas ni boleh apply kat blog..

    ReplyDelete
  3. Macam mana nak bagi ada tarikh Lela? Template blog kak Sha takde tarikh T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaa. Ye ke k.sya. lela punye mmg automatik ad.

      Delete

ShopLinks

babab.net