Followers

Tutorial centre kan page tabs blog

Assalamualaikum . Blog aku dah tukar imej baru, so banyak la benda nak kena edit dan touch up sikit . Jadi aku nak centre kan page tabs de...

Assalamualaikum .

Blog aku dah tukar imej baru, so banyak la benda nak kena edit dan touch up sikit . Jadi aku nak centre kan page tabs dekat bahagian atas blog supaya jadi macam ni .


Nampak tak ? 
page tabs tu dah kat tengah . Aku nak buat jadi macam tu laa . Rasa rajin sikit, aku pon up la entry sekeping nak mudah nak rujuk nanti dan mudah untuk sesiapa nak rujuk jugak . 

Memula copy ini.

.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {float:none !important; display:inline !important;}

Lepas tu pergi ke Template => Customize => Advanced => Add CSS. Paste kan dekat ruangan Add CSS tadi.

Lepas tu save . Siap !

Selamat mencuba :)

You Might Also Like

14 comments

ShopLinks

babab.net