Responsive Template

Assalamualaikum. Sape perasan template blog isolabellaz dah berubah kepada yang lebih teratur dan kemas. Walaupun tak complete 100 peratus...

Assalamualaikum.

Sape perasan template blog isolabellaz dah berubah kepada yang lebih teratur dan kemas. Walaupun tak complete 100 peratus lagi. Penukaran template blog ni masih dalam proses. Banyak lagi yang perlu ditambah dan dibaik pulih. Kalau perasan ahli EFG dah ramai yang tukar template blog kepada template responsive.

Apa itu responsive template ?

Apa yang dimaksudkan dengan Responsive Template ? Responsive template ini bermaksud template yang boleh diubah suai bergantung kepada saiz paparan seperti tablet, smartphone dan laptop yang di pakai. Atau dengan kata lain "blog cantik di smartphone,cantik di tablet dan cantik di desktop".
Jadi kalau buka blog di smartphone sudah tidak perlu zoom in ataupun zoom out. Semua nya sudah fix. Senang kan ?
ond

Boleh tengok contoh pada gambar di atas. Contoh untuk desktop, tablet dan smartphone. Walaupun saiz berbeza tetap memaparkan saiz blog yang sama.

Mana nak dapat responsive template ni ? Kena bayar ke ?

Untuk pengetahuan, responsive template boleh didapatkan secara percuma di gooyabi.com. Boleh pilih responsive template. Kalau nak SEO template pon boleh. Banyak pilihan yang cantik cantik . Selamat menukat template baru !


You Might Also Like

4 comments

  1. wah...berwajah baru gitu kan lela

    ReplyDelete
  2. wah cantik dah blog Leyla.. :)

    ReplyDelete
  3. yup betul tu... guna template yg percuma boleh tapi pastikan ia betul2 clean.. :)

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net