Followers

Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar

Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar Siapa tak kenal dengan blogger terkenal yang cantik cun melecun ni . Pemilik blog Honeykoyuk...

Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar


Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar

Siapa tak kenal dengan blogger terkenal yang cantik cun melecun ni . Pemilik blog Honeykoyuki.blogspot.com, Doktor Fatin Liyana telah selamat bergelar isteri kepada pasangannya Doktor Anuar. Jom kita tengok gambar sepanjang majlis yang penuh bersederhana ini yang berlangsung pada 13 Jun 2015.

Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar

Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar

Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar

Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar



Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar

Satu majlis perkahwinan yang simple tetapi nampak mewah sangat menjadi tupuan mata mata yang memandang . Apa lagi bila tengok si pengantin bagai pinang dibelah dua . Sama cantik sama padan.

Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar

Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar

Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar

Perkahwinan Dr Fatin Liyana + Dr Anuar

Tahniah diucapkan kepada Kak Patin. Semoga masjid yang dibina ini kekal hingga ke Jannah . Ameen.. 






You Might Also Like

6 comments

  1. Cantiknya Fatin... simple but nice.. make-up pun light2 je... Semoga pasangan mempelai kekal bahagia hingga ke syurga... kita doakan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan . k.paten suke mekap light . nmpak lebih light kan

      Delete
  2. Selamat pengantin baru buat Dr Fatin & Dr Anuar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih bg pihak k.paten . hehehe

      Delete
  3. kombinasi warna wedding dr Fatin ni cantik sangat kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. nnti lela kawen mcm ni jugak la k.ana . hehehe

      Delete

ShopLinks

babab.net