#cabaran20Hari kenangan manis di bulan ramadhan

Assalamualaikum. Bab kenangan manis ni tak tahu nak tulis ap. Sebab semuanya manis bagi aku. Dan paling manis adalah tahun ni. Sebab boleh b...

Assalamualaikum. Bab kenangan manis ni tak tahu nak tulis ap. Sebab semuanya manis bagi aku. Dan paling manis adalah tahun ni. Sebab boleh berpuasa bersama keluarga selama sebulan. Tak pernah aku full puasa dengan keluarga sebab aku study jauh. Start umur 13 tahun da tak puasa kat rumah dah. Alhamdulillah tahun ni sempat berpuasa kat rumah .

Entry kali ni takleh nk sembang banyak sebab update guna hp je. Sikit sikit je boleh. kan banyak banyak nanti typo berterabur.

You Might Also Like

1 comments

  1. hihihi..mmg seronok kalo dpt berbuka ng family ari2..

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net