Followers

AFB.MY

#cabaran20Hari kenangan manis di bulan ramadhan

Thursday, July 02, 2015

Assalamualaikum. Bab kenangan manis ni tak tahu nak tulis ap. Sebab semuanya manis bagi aku. Dan paling manis adalah tahun ni. Sebab boleh berpuasa bersama keluarga selama sebulan. Tak pernah aku full puasa dengan keluarga sebab aku study jauh. Start umur 13 tahun da tak puasa kat rumah dah. Alhamdulillah tahun ni sempat berpuasa kat rumah .

Entry kali ni takleh nk sembang banyak sebab update guna hp je. Sikit sikit je boleh. kan banyak banyak nanti typo berterabur.

You Might Also Like

1 comments

Like us on Facebook

Follow us on instagram