PATUTLAH KAU SELALU PARKING DEPAN KEDAI AKU.

Dua tiga hari ni aku dengan ma tertanya tanya , apa lah kereta alza purple tu buat kat depan kedai aku. Tuan punya kereta tak turun pon. Dud...

Dua tiga hari ni aku dengan ma tertanya tanya , apa lah kereta alza purple tu buat kat depan kedai aku. Tuan punya kereta tak turun pon. Duduk dalam kereta dengan enjon terbuka. Setiap hari dia buat benda yang sama. Naik musykil jugak aku. Mula mula ingat dia pantau pekerja pembersihan dekat bangunan ni. Tapi peliknya perempuan muda lagi. Tak ad ciri ciri pemantau. Duduk dalam kereta sambil pegang tab gelak gelak.

"Apa lah dia buat kat sini. Ada wifi free ke kat sini ? Sampai sanggup parking sini hari hari"

Free wifi
Lepas tu hari ni aku nak try la buka wifi. Mana la tau kot kot ada wifi free betol. Sekali aku bukak, 'mak aiii. Memang ada wifi free... selama ni aku duk perabis kat data aku sampai 2 gb semata mata bukak insta semata mata update blog'  aku try lah pergi tempat dia park kereta dia. Perggggghhh. Line penuh bhai. Patotlah sakan dia duk online dalam kereta.

Dulu aku pernah tahu ada wifi ni. Tapi aku connect pakai laptop. Sebab dia poor connection, terus tak boleh nak connect. Huntung la duk pekan ni. Ada wifi pree. Terus rasa nak pindah duduk sini. Lepas ni tak payah la aku duk perabis data aku lagi. Jimat duit . Mana taknya, aku habiskan RM40 untuk 2gb data. Aku tak kerja laaa. Kalau aku kerja aku tak kisah.

You Might Also Like

10 comments

  1. pas ni habih la alza tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Plik juga tengok awal awal tuu

      Delete
  2. syoknya dpt wifi free ni hihi .. pndai dia tu carik wifi free ^_^

    ReplyDelete
  3. ni mesti update depan kedai..haha, ok xde alasan dah lambat tick attendance efg ! :)

    gunakan kemudahan sebaiknya.. peace yow !!

    ReplyDelete
  4. Hehehe port baik punya! Lps ni ramai la ambik port situ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal. Semua parking situ la lps ni

      Delete
  5. bongok leyla.. aku egt dia curi wifi kedai kau ke hape.. hahahahh xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heshh. Tak dok nye kedai aku nak pasang wifi. Wifi pekan tu haa

      Delete

ShopLinks

babab.net