Followers

Baru dua hari lepas aku update pasal  SEMAK STATUS TERKINI INDEKS PENCEMARAN UDARA SECARA ONLINE . Dalam entry tu aku ada cek Perlis punya p...

Assalamualaikum peeps, So hari ni bukan aku nak promote Celcom dan aku bukan orang kuat celcom walaupun mak saudara aku kerja celco...

HALWA ATTIRE :Only The Best Stylish Maternity Attire Assalamualaikum.. HALWA ATTIRE adalah sebuah butik online yang menjual pakaian m...

Semalam dalam perjalanan ke Perlis, pak cik bas tu pasang cerita Lawak Ke Der 2015. Part Bocey memang aku gelak sakan lah. Lawak sangat, sat...

Di perlis setakat ni masalah jerebu masih baik dan tidak merunsingkan. Bila cek tahap pencemaran udara, masih Good. Minggu lepas aku balik T...

NAMA : Nor aswalela  JENIS BLOG : lifestyle & personal blog 

Tertengok satu status di laman sosial yang membuatkan aku rasa sedih dan tersentuh dengan kata kata dia. Seperti yang aku tahu, dia ni punya...

Disebabkan aku ni bujang anak dara trantangtang lagi, tambah pulak duduk jauh dari keluarga, jadinya sakit demam semua seorang diri. Ta...

Selama 3 tahun aku kat perlis, tak pernah lagi aku demam sebegini rupa. biasa kalau demam pon acah acah manja je. Lepas tu esoknya dia...

TAHNIAH LISA DAN YUSRI Bayi pasangan dua sejoli Lisa Surihani dan Yusri KRU selamat dilahirkan pada 15 SEPT 2015. Setelah 2 hari menung...

Citarasa seorang perempuan ni berbeza beza. Ni aku cuma bagi secara keseluruhan sahaja. Kalau ada nak tambah, tabah sendiri lah ye. Kome...

Cerita tentang Ahmed ni telah menjadi viral di twitter pada hari ini. Nak tahu jugak apa verita Ahmed ni sampaikan melibatkan Mark Zuc...

List terbaru ahli EFG kalau rajin, sudi sudi la blogwalking dan follow. Kami akan follow balik, yang pernting tinggalkan jejak. baru boleh...

Hari ni nak join segmen dari mommy pengetua kita. sapa nak join, boleh klik banner ye . Syarat-syarat segmen mommy bagi mudah jer. Kena...

Bukan pertama kali aku di Perlis ye. Dah 3 tahun dah aku kat sini. Memang aku akui yang perlis ni memang cantik, penuh dengan hijau kalau na...

Kepada yang nak turut serta berblogwalking petang petang ni sangat dialukan. Dekat blog dorang ada sediakan minuman coklat panas tau. 1. ...

Assalamualaikum. ok, kali ni aku nak sembang pasal education sikit. Memandangkan aku dah mula kuliah, aku dah mula masuk belajar, jadi pe...

TADOM HILL RESORT ALA ALA LUAR NEGARA Tempat berekriasi yang semakin menjadi viral dalam kalangan kaki travel luar dan dalam Malaysia. Ke...

Tengah beli barang dekat Guardians, ternampak pulak kit kat green tea ni. Selama ni asal kit kat je coklat asal coklat je kitkat. Kita ...

Seperti yang semua orang tahu terutaanya kawan kawan aku, Makan dengan aku berpisah tiada. Aku lah antara manusia yang tak boleh tertinggal ...

Hari ni nak buat entry healthy sikit. Dah lame tak buat entry healthy macam ni. Memandang kulit aku ni dah dimamah matahari tempoh hari, ...

Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim. harap harap menang lah ye :p Mommy's Diary of Life Lil HDAE Closet Homemade Foo...

Sem baru telah bermula lepas aku diorentasi 1 minggu. Fuuhh, gila bosan. pergi ceramah yang sama, ceamah tu aku dah dengar 2 kali kot. ...

Kata kata cinta  kata kata cinta ni banyak terpampang sana sini. Bukan facebook belambak yang share, buka twitter ramai yang tweet dan re...

ShopLinks

babab.net