DEMAM PERTAMA PALING TERUK DI PERLIS

Selama 3 tahun aku kat perlis, tak pernah lagi aku demam sebegini rupa. biasa kalau demam pon acah acah manja je. Lepas tu esoknya dia...

DEMAM PERTAMA PALING TERUK DI PERLIS


Selama 3 tahun aku kat perlis, tak pernah lagi aku demam sebegini rupa. biasa kalau demam pon acah acah manja je. Lepas tu esoknya dia dah kebah. Tapi kali ni dah 2 hari aku demam. Demam suhu makin meningkat pulak tu. Makin dimakan ubat, makin menjadi jadi. Dari pagi tadi aku duk hadap blog tapi tak tahu nak taip apa. Last masuk bilik tidur.

Kali ni aku gagahkan jugak nak update sebab tak nak layan sangat demam ni. Jauh dari mak ayah, susah sikit kalau sakit. Baring sorang sorang, tak ada orang nak letak kain basah atas kepala. Last sekali mengalah suruh kawan beli cool fever je. Esok kena pastikan demam ni kebah sebab nak pergi ko-k, kalau tak nanti kena repeat pulak. Kalau palapes dulu senang je, tak yah pergi, bomba ni macam leceh pulak.

Ok lah, tolong doakan aku baik esok, supaya boleh pergi ko-k dan jenguk tapak festival konvokesyen. Lusa nya aku ada show pulak. Persembahan untuk menutup festival konvokesyen. Macam mana nak menari kalau macam ni ya. Ok, Sampai sini sahaja. babai.

You Might Also Like

10 comments

  1. Sabar sakit itu ada hikmahnya..

    Rehat dan jangan lupa 100plus takut denggi ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg slalu minum 100plus je nii. in shaa Allah cepat baik

      Delete
  2. moga cpt sembuh ya lela..akk pun xsht nih..skt tekak smpai suara nk hilang

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah k.ummul. k.ummul pon semoga cepat baik yee

      Delete
  3. semoga cepat sembuh lela...banyakkan minun air kosong

    ReplyDelete
  4. Get well soon kak lela. Rindu hakak :)

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net