Followers

KIT KAT GREEN TEA PUN SEDAP JUGAK

Tengah beli barang dekat Guardians, ternampak pulak kit kat green tea ni. Selama ni asal kit kat je coklat asal coklat je kitkat. Kita ...


Tengah beli barang dekat Guardians, ternampak pulak kit kat green tea ni. Selama ni asal kit kat je coklat asal coklat je kitkat. Kita ubah angin sikit rasa kit kat perisa green tea ni. 

" Lela, kau try dul makan, nanti lepas dah makan bagitahu aku apa rasa dia eh "

Sampai macam tu kawan aku suruh aku buat review dekat dia. Dia nak rasa tapi tak berani. Takut tak boleh terima tekak katanya. Tapi kalau aku, semua aku ok je. bab makan aku tak memilih, telan je semua. Siapa yang suka dan boleh minum green tea, tak ada masalah lah dengan perisa kit kat green tea ni. Bagi yang tak suka minum air green tea memang rasa pelik lah kalau makan kit kat ni. 

Sebenarnya kit kat green tea ni bukan perisa baru. Dah lama ada dipasaran diluar negara, cuma tak masuk sampai Malaysia. Jangan tanya aku kenapa sebab aku tak tahu. Sama juga macam ais krim Magnum. Kalau di Indonesia, macam macam magnum ada. Magnum Black, Magnum Pink, Magnum Infiniti. Cuma tiada di Malaysia. Malaysia ada basic Magnum je.


Makan dulu ye , Bismillahirahmanirrahim. #AbaikanJariYangCuteTu

You Might Also Like

9 comments

  1. sedap tak Lela...teringin gak nak try...

    ReplyDelete
  2. Dh tengoK ramai orang try. Tapi saya tak pernah beli lagi. Macam sedap je sebab saya memang suka green tea.

    Anyway,Salam perkenalan. Jemput follow blog saya juga ye. :)

    ReplyDelete
  3. haha ni gara-gara arz moha lah kan leyla..kak ana pun beli dah hari tu :)

    ReplyDelete
  4. hahahahaha... makin ramai tertarik dengan kehijauan kit kat baru ni..
    kak lya kena try ni sebab dia suka colour hijau kan... hihihihii..

    kak ain belum terbuka hati lagi nak try kit kat ni.. kecuali kalau leyla nak belanja.. ehemm..!! :p

    ReplyDelete
  5. sedap eh..hritu nk beli teragak2..hehehe

    ReplyDelete
  6. sedap eh..hritu nk beli teragak2..hehehe

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net