Followers

ALHAMDULILLAH, AKHIRNYA ADSENSE DAH DILULUSKAN

ASSALAMUALAIKUM, Kalau korang perasan,dekat blog aku dah muncul iklan-iklan dari adsense. Alhamdulillah, lepas berkali-kali aku tewas ...


ASSALAMUALAIKUM,

Kalau korang perasan,dekat blog aku dah muncul iklan-iklan dari adsense. Alhamdulillah, lepas berkali-kali aku tewas bila submit form untuk adsense, akhirnya adsense luluskan jugak aku punya form. Banyak kali aku cuba, bukan sekali bukan dua kali tapi berkali-kali. Gigih ak edit balik blog, aku buang ap yang tak patut sebab dalam adsense ni banyak pantang larang sikit. Orang kata polisi.

Tu lah kata orang, bila sekali kena reject, jangan putus asa, cuba cuba dan cuba lagi. in shaa Allah ada hasilnya nanti. Banyak baca dan belajar adsense dari k.sha, abg ewan dan ahli EFG yang lain. Kalau k.sha mesti dah serabut aku duk pm dia tanya macam mana adsense ni.

Akhirnya lepas dah dapat confirmation letter yang kata aku dah dapat adsense ni 2 Hari lepas, hari ni aku ada kesempatan nak letak iklan dekat blog ni. Dan lima minit lepas tu iklan dari adsense pun keluar terpampang di blog aku.

Harapnya adsense boleh be nice dengan aku dan aku pun kena be nice dengan adsense. Lepas ni memang kena selalu update blog lah nampaknya. Kena selalu naikkan traffik blog ni. Kalau tak sia-sia aku ber adsense.

You Might Also Like

4 comments

  1. Alhamdulillah tahniah..lepas dah berjaya..boleh kongsi ilmu ya...amin..teruskan berjuang dan manfaatkan sebaik baiknya..PC sokong..amin..

    ReplyDelete
  2. Tahniaaaaaahhh. Selamat beradsense & berUSD ye :)
    Lepas ni boleh riki-riki lokasi & saiz iklan yg sesuai yg boleh tarik org utk klik iklan. Jangan tuan blog pulak yg klik :p

    ReplyDelete
  3. sis JM dgr syarat tu apply goodle adsence sgt ketat...mmg blog sis JM x penuhi syarat so TAHNIAH

    ReplyDelete
  4. Bestnya lela..akk blm lg..nnti nk edit gk blog ni la..buang apa yg patut..tahniah

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net