Followers

CABARAN 7HARI | BREAKFAST WAJIB

Ini entry kedua terakhir untuk segmen 7 hari ni. Agak ketinggalan dah aku ni sebab bizi sikit. Hari ni gigih aku nak siapkan entry cabaran ...

Ini entry kedua terakhir untuk segmen 7 hari ni. Agak ketinggalan dah aku ni sebab bizi sikit. Hari ni gigih aku nak siapkan entry cabaran ni. Halamak, feeling hanis Zalikha pulak nak cakap pasal breakfast ni. Bukan apa,Haris Iskander kata, Keknis upload gambar roti canai pun dah puluh ribu yang like. Padahal cuma gambar roti canai,bukan muka Keknis pon kat situ. Bukan feeling retis sebab entry cabaran ni, heshhh. 

CABARAN 7HARI

  1. Selfie paling comel
  2. Apa ada dalam wallet anda ?
  3. Perkara wajib buat setiap hari
  4. Apa anda selalu cari dalam freezer?
  5. Drama tv/ movie feveret
  6. Breakfast wajib anda
  7. Gadjet tercinta

Breakfast ni bagi aku sangat penting. Aku tak ada menu wajib untuk breakfast,apa yang ada semua aku sebat. Tapi kalau boleh aku akan ambil yang agak berat lah, macam nasi lemak,roti canai, nasi goreng, aku tak kan makan roti sandwish, roti bakar, roti sapu jem. Kalau aku makan, aku akan makan jugak makanan lain. Tak apa lah makan nasi tak sesuai pun untuk breakfast. Sebab macam yang aku cakap dekat entry TIPS KEKALKAN BERAT BADAN, Breakfast like a king, Lunch like a queen, and Dinner like a bagger. Haaa macam tu lah.

You Might Also Like

2 comments

  1. breakfast ni penting..setiap hari kena amik kan...wah..skejap je cabaran nak habis da

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya., roti canai pon sedapp ;p

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net