CABARAN 7HARI | DRAMA TV / MOVIE FEVERET

CABARAN 7HARI | DRAMA TV / MOVIE FEVERET Selfie paling comel Apa ada dalam wallet anda ? Perkara wajib buat setiap hari Apa anda sel...

CABARAN 7HARI | DRAMA TV / MOVIE FEVERET

  1. Selfie paling comel
  2. Apa ada dalam wallet anda ?
  3. Perkara wajib buat setiap hari
  4. Apa anda selalu cari dalam freezer?
  5. Drama tv/ movie feveret
  6. Breakfast wajib anda
  7. Gadjet tercinta
Pejam celik pejam celik, ada lagi dua entry untuk cabaran 7 hari tidak termasuk entry ni. Dah nak habis dah. Tajuk hari ni drama tv atau movie feveret. Drama tv banyak je yang best sekarang. Tapi semua nya cerita melayu adaptasi novel. Ye, memang best, tapi best nye cuma sekejap. Lepas episod dah tamat, cerita tu pun hilang dari kepala, diganti dengan cerita lain pulak. 

Movie feveret aku pun banyak, semua movie aku suka. Tapi ada satu movie yang aku sanggup beli cd untuk disimpan. Tu zaman budak budak dulu lah. Dah lama aku tak tengok cerita ni. Zaman budak-budak dulu suka sangat sebab Edward Cullen ni handsome tahap meroyan aku tengok. Nah aku belanja setepek muka Edward Cullen ni dan barisan pelakon. 


You Might Also Like

3 comments

  1. Edward Cullen semua orang meroyan, hehe. Eh kecuali Izzati Suhaide, ehehehe :p

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net