Followers

CABARAN 7HARI | SELFIE PALING COMEL

Seperti biasa, EFG selalu buat aktiviti aktiviti yang boleh merajinkan aku menulis entry. Memang. Aku ni malas sikit nak update. Bukan malas...

Seperti biasa, EFG selalu buat aktiviti aktiviti yang boleh merajinkan aku menulis entry. Memang. Aku ni malas sikit nak update. Bukan malas sebenarnya bizi. Dulu kami pernah buat CABARAN 20 HARI  bermula 10 hari terakhir ramadan dan 10 hari terawal syawal. Haaa, masa tu pulun duk update lah semua, aktiviti ni bukan hanya untuk ahli EFG. Blogger lain pon boleh janji korang ni blogger lah. ok, ni untuk cabaran kali ni. Tadaaaa


SELFIE PALING COMEL

Untuk selfie paling comel ni, aku bagi gambar ni. YA aku tahu tak comel pun, saja je bagi gambar macam ni sebab rasa macam tertarik nak buat gambar ni. WOMAN IN BLACK. Boleh tak tajuk macam tu ? Tapikan, aku rasa dalam gambar ni ada part dia yang comel. cuba teka part mana. 

Part jerawat seketul atas dahi tu yang comel 

You Might Also Like

9 comments

  1. Betul la. Memang comel jerawat tu..ekekeke. Selamat bersegmen lela

    ReplyDelete
  2. betul tu parut tu yg mencomelkan lg...

    http://www.efaothman.com/2015/10/cabaran7hari-l-selfie-paling-comel.html

    ReplyDelete
  3. awat masam ni???gaduh ngn pakwe ehhh??hehe

    ReplyDelete
  4. Hehehhee janji adooo ..comel la tu

    ReplyDelete
  5. eh macam sama lak.. tang zerawat tu. Ye la Lela nampak lain.

    ReplyDelete
  6. mahal selfie gini....wlpon ada jururawat seketol...- mommy irra

    ReplyDelete
  7. comel.. & look innocent gitu jika compared dengan picture about me itu.

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net