CARA TEBUS VOUCHER ZALORA

Disaat aku tak ada duit nak shopping, cuma mampu tengok dan scroll outfit dekat Lazada, Go Shop lepas tu Zalora dan alhamdulillah aku dapat...

Disaat aku tak ada duit nak shopping, cuma mampu tengok dan scroll outfit dekat Lazada, Go Shop lepas tu Zalora dan alhamdulillah aku dapat satu task yang menarik untuk blog aku. Jadi aku terus terima offer tu. Orang kata rezeki blog jangan ditolak. Aku ambil masa 2 hari untuk siapkan entry tu. Bukan susah pun, cuma perlu draft dan tunjuk dekat pihak Zalora barulah boleh publish.

Lepas dah selesai publish semua, aku dapat lah sedikit reward berupa 1 voucher RM100 dari Zalora. Uishh, dah lah aku memang kepingin nak shopping sekarang. Cuma tak ada duit je nak pergi shopping. Alang-alang dah dapat voucher ni aku pun apa lagi, seronok lah shopping. Dengan RM100 tu aku beli 3 barang. Aku nak jugak cukupkan RM100 tu. Terbukti kata orang, women power in shopping. Aku boleh cukupkan RM 100 tak lebih tak kurang. Tepat RM 100. Haa, power tak aku?

Ok, kalau dah dapat voucher ni kadang-kadang orang pening jugak, mesti orang akan fikir kena guna duit kita sendiri jugak walaupun sikit. Orang akan fiki ni cuma trick Zalora nak bagi orang beli barang dia lepas tu kena tambah duit. Tak sebenarnya. Tak perlu pun keluarkan duit kalau dapat voucher percuma.

CARA-CARA TEBUS VOUCHER ZALORA. 

First sekali mestilah kena pilih apa yang korang nak. Dah settle puas hati, proceed pembelian tu. Tekan check out. lepas tu ..


Bila nak proceed dia ada keluar macam ni. Have a gift or code promo tu. Klik here tuu.


Lepas tu masukkan code voucher dekat ruang enter coupon code tu. then klik apply lah.


Lepas dah keluar macam ni maknanya dah settle lah shopping korang. Haaa tengok tu tepat-tepat RM100. Tak bazirkan sikit pon voucher yang diberi. Untuk pengetahuan semua, Zalora menawarkan penghantaran percuma dengan pembelian sebanyak RM75 dan keatas.


Alhamdulillah dah selesai shopping aku. Sekarang cuma perlu tunggu barang sampai ja. Tak sabar nya dapat barang barang tu. Terima kasih Zalora sebab bagi Voucher percuma. Lepas ni nyiru aku tadahkan untuk bekerjasama dengan Zalora lagi.

You Might Also Like

11 comments

  1. akak tak pernah tebus voucher sebab tak dapat ahahaha =P

    ReplyDelete
  2. Pcl pou dapat vaucher minggu lepas..beli kemeja sebab buat iklan kemeja zalora, menjimatkan.. Harap ada lagi dari Zalora. jgn dipersiakan. Tahniah juga utk Lela dapat vaucher.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann seronok kalau dapat . pulun cari murah2 sebab nak dpt bnyk brg . hehehe

      Delete
  3. yaaaa, sudah pernahhh kudapat tapi tak pernah tebus, hahaha~ sebab tak tahu nk beli yg mana, rambang mata...

    well, tQ, GOOD INFOOO

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa. rugi nyaaa. bgi lela kalau rambang mata. konfem dalam sejam lela boleh beli. hahaha

      Delete
  4. NONA NAK AJAK Join ga NIH, SEBAB NONA SPONSOR GAKK :-

    meh klik klikkkk

    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete
  5. Saya jumpa kedai baju laki yang murah dekat www.ellemaristore.com
    Dah beli satu kemeja, style gila.

    "Sharing Is Caring."

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 baju lelaki bnyak style lawa2.jeles taw.

      Delete
  6. thanks leyla. entri ni sngt berguna utk cc yg terkial2 nak guna voucher kat Zalora. huhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 cc. untung nya dapat voucher lagiii. nak jugak nak jugakk

      Delete

ShopLinks

babab.net