Followers

GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

Gigih duk blogwalking ternampak giveaway ni. Nak support rakan blogger yang sama macam aku ni, baru nak naik dalam bidang blogger. Aku pon m...

Gigih duk blogwalking ternampak giveaway ni. Nak support rakan blogger yang sama macam aku ni, baru nak naik dalam bidang blogger. Aku pon masih setahun jagung walaupun sebenarnya dah lama umur blog ni.


Ok, lepas dah follow semua syarat giveaway, dah tampal banner ni. Next ? cerita sikit pengalaman pertama kali blogging.

"Pengalaman pertama saya dalam blogging ni, mulanya cuma suka suka, orang baca pun marah, tulis mengarut je dalam ni. Link blog pon sentiasa berubah ubah, trouble maker laa, honeybunny laa, isolabellaz laa. Dan Alhamdulillah sekarang officially aswaleyla.com. Rupanya bukan mudah nak libatkan diri dalam blogging ni. Banyak jugak peranan blogger dan blogger bukanlah keyboard warrior. Banyak yang saya belajar dari blogger lain, dorang semua baik baik sehingga lah blog sya jadi rupa macam sekarang. "

Dan saya tag

www.sayidahnapisah.com
http://www.kakgojes.com/
http://izatie91.blogspot.my/
http://www.inanihazwani.com/
http://www.maisarahsidi.com/

Tempoh Contest : 8/9/2015 - 8/10/2015
Hadiah Menarik Menanti Anda !

You Might Also Like

3 comments

  1. Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

    Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net