Followers

HEADER DAN VECTOR POTRAIT DARI BLOG MAISARASIDI

Assalamualaikum. Tengok blog aku dah nampak seri sikit. Daripada dulu blog header hanya hitam putih. Malas aku nak main photoshop dan l...

Assalamualaikum.

Tengok blog aku dah nampak seri sikit. Daripada dulu blog header hanya hitam putih. Malas aku nak main photoshop dan laptop aku dah format dengan photoshop aku sekali hilang. Lantas aku pun memesan header baru dan sekali dengan vector potrait ni dari k.mai. Cantik hasil kerja k.mai ni. 


Kalau ada yang berminat nak pesan, boleh order dengan k.mai di http://www.maisarahsidi.com/

You Might Also Like

2 comments

ShopLinks

babab.net