Followers

JANGAN LEPASKAN PELUANG DALAM MASA 13 JAM DARI SEKARANG

membeli belah secara atas talian sudah tentu menjadi kegilaan wanita. Macam tu jugak lah aku. Pantang nampak sale memang berbulu lah mata a...

membeli belah secara atas talian sudah tentu menjadi kegilaan wanita. Macam tu jugak lah aku. Pantang nampak sale memang berbulu lah mata aku. Memang kebiasaan nya aku akan tunggu borong online ni bila akhir tahun. Sebab memang murah dan berbaloi lebih-lebih lagi beli belah di LAZADA.
Sempena akhir tahun ni, LAZADA mengadakan jualan gila murah. Sale sehingga 90%. Serius aku tak tipu. Murah sangat. sampai rasa nak beli semua benda. 

Kalau tengok sale di LAZADA aku memang nak Go Pro Hero 4. Memang dah lama aku idamkan go pro. Tapi duit pulak tak mengizinkan. Jangan tak percaya dengan membeli barangan elektronik di LAZADA, sebab aku pernah beli SJ CAM di LAZADA. Siap cash on delivery depan rumah lagi. Kerlas kau jah . 

Tengok banyak banyak barang murah ni memang penuh aku punya cart. Penuh bakul baq hang. Antara barang yang aku gila nak, sanggup masuk dalam bakul dulu. 
Antara yang aku nak la kan. 

 go pro hero 4


Memang ni lah yang pertama walaupun tak cukup duit. Sabar lah wahai hati. Suatu hari akan jadi milikmu. Hehehe.


Lagi satu aku nak acer ni. Mudah untuk bawa pergi kemana-mana. Aku nak ni sebab mudah untuk aku bloging. Tak perlu bawak laptop yang besar gedabak ni ke mana-mana. Jadi dimana-mana sahaja aku boleh update blog. Seronok kan kalau macam tu. 


Antara yang dah masuk cart tapi terpaksa fikir dua tiga kali sebab tak cukup ruang nak guna dekat kolej. Walaupun rumah tapi tetap sempit kongsi 8 orang 1 rumah. Kan tak pasal-pasal bola aku ni terbang dari tingkap 5 ikut tingkap.

Tapi yang aku dah beli ? tadaaaa... 


Memang murah. Banyak aku saving dengan beli dekat LAZADA ni. Dari semua yang aku beli, aku dah save lebih dari RM200. semua total aku beli cuma RM 131.83 sahaja. Kan jimat kat situ. Sebelum aku order, aku dah pergi usha harga dekat kedai fitness. Memang mahal dan tak sanggup aku nak beli. Double wheel AB roller tu harga RM 89 dekat kedai.Dekat LAZADA aku boleh dapat RM 27. Gila tak seronok. 






















Peluang keemasan untuk para blogger untuk sertai blogger contest 1212. Lawati link INI untuk sertai.


Jadi jangan lepas kan peluang keemasan ni. Masih berbaki 12 Jam. Masih sempat lagi nak kejar sale ni yang akan tamat pada 12/12/15 ! 

Jom serbu online revolution dan dapatkan exclusive deals dan lebih banyak offer. Lawati laman web http://www.lazada.com.my/online-revolution/ untuk mengetahui dengan lebih lanjut !

You Might Also Like

2 comments

  1. mmg dah tgk ms dia wat promosi time tu.. tp malangnye tgh bulan.. cuci mata jela..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, nasib saya sempat grab sikit

      Delete

ShopLinks

babab.net