MULAKAN SARAPAN DENGAN LEMON DAN GREEN TEA

Ni salah satu rutin yang selalu aku buat. Sebenarnya selalu tu bukan tiap-tiap hari sebab aku ni kadang-kadang terkejar-kejar nak pergi k...


Ni salah satu rutin yang selalu aku buat. Sebenarnya selalu tu bukan tiap-tiap hari sebab aku ni kadang-kadang terkejar-kejar nak pergi kelas. Tak sempat nak grab semua ni. Lain lah buat kopi instant, masuk mulut, masuk air kumur-kumur dan telan.

Kalau tak ada lemon pun, aku minum green tea ja. Sebab lemon ni susah sikit nak dapat dan nak simpan sebab  aku masih lagi student yang tak dibenarkan bawa peti ais ke kolej. Dan tak ada transport nak pergi cari lemon.

Green tea ni bagus untuk anti oksida. Banyak kelebihan tea ni sebenarnya. Banyak jenis tea untuk seharian. Cuma kurangkan kopi dan kafien dalam aktiviti harian.

You Might Also Like

0 comments

ShopLinks

babab.net