Assalamualaikum. Entry lepas leyla ada cakap pasal satu group yang best giler ni kan . So sepatotnya dah lama leyla update pasa...

Assalamualaikum.  |Jadi blogger untuk apa ?| Entry ni terhasil dari entry ejoy . Ejoy ni pon salah sorang   #FeedExchangeGroup aku taw....

Assalamualaikum ||kupukupucinta|| Bila tiada aktiviti| semalam sehari suntuk tak ada aktiviti, tak tahu nak buat apa sedangkan perut dah s...

Assalamualaikum ||kupukupucinta|| Hanya gambar berbicara. SEmoga kita dijauhkan dari kancah maksiat ni . Sama sama la k...

Assalamualaikum ||kupukupucinta|| Semalam aku ada update pasal adik Zharif ni kan . Sungguh. Sedih melihat keadaan adik Zharif . Aku tengo...

Assalamualaikum Sayu hati ni bila tengok bayi sekecil Zharif ni menanggung sakit . Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul kan . Kit...

Assalamualaikum||kupukupucinta|| pejam celik pejam celik, dah 3 bulan lebih aku dekat Penang. Dah 3 bulan lebih aku hidup sebagai employee...

ShopLinks

babab.net