Klik banner untuk join.  Sempena hari ulangtahun perkahwinan akak dramatiq unic yang kelima baru-baru ni, akak dramatiq unic ada buat se...

Semalam gigih aku buat tart telur. Aku memang minat makan.tart telur ni. Suka sangat, tapi harga dia boleh tahan la mahal,3 biji RM 5, kalau...

Di antara Hidup & Mati Sebelum kematian Alexander The Great, Dia telah mengarahkan Generalnya melakukan 3 perkara berikut: Pertam...

Dua tiga hari ni aku dengan ma tertanya tanya , apa lah kereta alza purple tu buat kat depan kedai aku. Tuan punya kereta tak turun pon. Dud...

Bila tengok instagram hanis zalikha, aura travel aku semakin membuak buak. apa tak nya, tengok hanis zalikha dengan khairul azreen honeymoon...

Sekarang wabak vape semakin menjadi jadi. Kenapa tiba tiba vape ni semakin melonjak ? Antara rokok dengan vape, mana lagi bahaya ? Vape ni a...

MasyaAllah, seram gerun semua perasaan ada bila aku tengok gambar kucing didera yang tengah viral dekat facebook. Bukan viral tu yang dipers...

Saya join MERDEKA GIVEAWAY DARI KASUTKACA15. Semoga murah rezeki saya.

MOOD MERDEKA  ON ! Giveaway Anak Merdeka 2015! Hadiah yang ditawarkan: 1 helai T-Shirt Cotton x 2 pemenang 1 button badge + 1 mag...

Nak sangat gambar potret macam nii. sape lagi nak ? kalau nak boleh join contest ni. ada rezeki in shaa Allah dapat.ni syarat syarat dia....

GIVEAWAY VOUCHER EMEL MELINDA LOOI hari ni mood join contest sebab dapat online dekat pc walaupun internet tenat gilos.  aku nak ...

KENAPA LELAKI CEPAT NAIK ANGIN? Sebagai seorang perempuan, kadang kadang kita telah menjadi sebab kepada seirang lelaki untuk naik angin...

Petang ni tengok berita ni viral dekat media. Betol ke? Kalau betol syukur Alhamdulillah. Moga beliau menjadi muslimah yang dituntut dalam i...

Ini bukan 1 entry promote mahupun review berbayar mahupun tak berbayar. Aku saja je kongsi cara kepada housewife sekalian yang penat duk mo...

Hari ni aku ada task dari ma ayah aku. Enak enak aku tidur dibuai mimpi, dikejutnya pepagi hari suruh hantar nenek aku ke klinik. Merempit l...

 VIDEO 18Xx DI FACEBOOK IKLAN MALAYSIA Media sosial banyak bagi kesenangan dan kemudahan kepada pengguna. Tetapi banyak jugak yang bagi...

Alhamdulillah masih diberi peluang untuk aku menuntut ilmu. Walaupun masih lambat untuk aku habiskan belajar, mungkin umur aku 24 baru habis...

Dah lame nak update sambungan entry www.aswaleyla.com/2015/08/road-to-be-young-lieutenant-lt-m.html    tapi tak berfungsi pulak otak ni na...

Demam durian ni sebenarnya dah habis. Tapi pada aku yang baru balik kampung ni, baru merasa la durian. Durian kat kampung pun dah nak habis ...

KENAPA KUCING JADI KUNING DAN KEMBUNG PERUT ?  Dua tiga hari ni kucing kat rumah aku tu makin kurus, hidung telinga da jadi makin kunin...

Assalammualaikum w.b.t Pelajari Pemilihan Warna Hijab Mengikut Warna Kulit |  Pernah tak anda perasan kekadang ada sahaja yang memerhati...

Definasi Perubatan Naturopati (Naturopathic Medicine or Naturopathy) Perubatan Naturopathic atau Naturopati (Naturopathy), adalah berdas...

ShopLinks

babab.net