[Sila Tekan Banner Di Atas Untuk Join ] Hadiah : RM50 Cash x 10 pemenang Tarikh Mula : 29 October 2015 | Tarikh Tamat :12 November...

Assalamualaikum. Malam ni mood nak membebel sikit. Bukan membebel mak nenek tu. Cuma nak bagi sedikit kata perangsang dekat mereka yan...

THENAMYBLOG 1st ANNIVERSARY klik banner untuk join

Siapa kat sini pernah kena sunburn yang teruk dekat muka ? Aku percaya semua orang pernah rasa benda ni, terutamanya pelajar sekolah menenga...

Pembentangan Bajet 2016 yang dilakukan oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak di Parlimen turut melibatkan pengumuman tentang Pemberian...

Dari entry aku yang lepas, SUSAHNYA BILA NIKMAT TANGAN KANAN DITARIK ingatkan nak tahan sampai cuti sem. Tapi dah tak boleh tahan, nak p...

Seperti biasa, selepas pentauliahan diraja, akan ada satu makan malam istiadat regimental yang dihadiri raja muda, Naib censolar dan semua...

Pelik dengan tangan aku yang tiba-tiba sakit. Sebelum ni ingatkan cuma lenguh-lenguh tulang. Tapi pelik sebab sebelah tangan kanan je ya...

Assalamualaikum. ... Last entry aku ada tulis tentang  SINOPSIS FILEM LOVE,SUPERMOON    kan? Itu entry untuk keseluruhan cerita LOVE SU...

Nama Sebenar : Nur Amirah Filzah Badiozaman Nama Komersial : Mira Filzah Umur : 22 Tahun (2015) Tarikh Lahir : 2 April 19...

TAJUK : LOVE, SUPERMOON Tarikh Tayangan : 22 Oktober 2015 Genre : Komedi / Romantik Pelakon : Farid Kamil, Nadiya Nisaa, Rita Rudaini,...

Setiap kali aku ke Kangar, confirm aku makan dekat tempat ni. ala-ala food court macam tu lah. Sebab nak jumpa food court dekat kangar meman...

JUDUL : CINTA SI WEDDING PLANNER EPISOD : 28 Episod TARIKH / MASA : 2016 SIARAN : Slot Akasia TV3 PENGARAH : - TERBITAN : Primework...

Kali pertama aku beli air RM1 ni. Dulu kat kampung selalu lah kaka tiri aku beli tapi tak pernah pulak aku minum. Yang aku tahu cuma air ...

Rock the bohemian chic look with ZALORA . In a lovely monochrome hue, the fresh abstract prints on semi-sheer fabric coupled with the tasse...

Jangan lupa bawa pendrive atau seakan dengan nya untuk copy gambar, bagi yang tak ada gadget. Wajib bawa parang. Banyak benda boleh ...

Assalamualaikum. Sebenarnya dah lama nak buat entry ni, tapi asyik tangguh dan rasa macam entry ni tak perlu. Lepas sembang bersama kawan...

Meggi dan pelajar universiti memang takkan terpisah. Sejauh mana kau mengelak, kau tetap akan cari meggi bila kau tak ada duit dan malas nak...

Semalam terok juga jerebu melanda setelah menghilang buat seketika,. Pedih juga mata aku semalam, bila berkelip rasa pedih sikit.  ...

Terima kasih daun keladi nuffnang sebab bagi CPUV bertenggek di blog  aswaleyla.com  ni. Banyak jugak on going CPUV bulan ni. Alhamdul...

Ramai yang masih terkeliru dengan Lifestyle Blogger ni. Apa maksud lifestyle tu selain daripada gaya hidup ? Siapa Lifestyle blogger ? da...

ShopLinks

babab.net