Followers

Januari 01-09 ~ Anjing Januari 10-24 ~ Tikus Januari 25-31 ~ Singa Februari 01-05 ~ Kucing Februari 06-14 ~ Merpati Februari 15-2...

WANITA TANAH Wanita tanah dilahirkan di bawah zodiak Taurus (21 April-20 Mei), Virgo(24 Ogos-23 September) dan Capricon (22 Disember-20 ...

Bangun pagi basuh muka, pedih, Tengok cermin ada dua garisan luka. Memang macam ni kalau kuku aku dah panjang sikit. Suka cakar muka. Ten...

Assalamualaikum. Dah baca entry CARA HILANGKAN SUNBURN YANG TERUK ? Kalau belum, baca ni dulu. Baru boleh tengok seteruk mana sunburn ...

LIRIK LAGU HATI-HATI | AMIRA OTHMAN Ada dua jalan cerita Duka atau bahagia Mahu pilih yang mana Hati masih bertanya Lekas,...

Gambar : infotaip.blogspot.com LIRIK LAGU KAU BAGAI UDARA - BAHRAIN | OST KAU AKU KITA Jantung berdegup laju Menangkis semua jawa...

Kebanyakan dekorasi boutique cafe dan hipster cafe sekarang dihias dengan dinding hitam yang bercorang tulisan tangan. Dekat mc donalds pun...

Tadi aku gigih buat mini projek aku dekat studio. Gosok permukaan prototype aku sampai licin. Dari semalam sebenarnya aku duduk gosok. Aku c...

Entah macam mana aku boleh terjebak dengan koleksi-koleksi di uniqlo ni. Kalau dulu aku selalu masuk cuci mata je dalam uniqlo ni. Nak be...

Kalau pergi Sabah, memang akan bawa balik gelang atau rantai mutiara dari sabah. Tapi kali ni bukan aku yang pergi sabah, tetapi kawan aku b...

Lepas nak pergi Cambodia, negara yang aku nak pergi adalah India. Memang negara India agak miskin tetapi kaya dengan pemandangan yang cantik...

Cerita 9 tahun dulu aku simpan kat sini selain simpan di memori aku yang masih elok ni. In shaa Allah. Cerita semasa aku nak ambil result UP...

Selama seminggu bercuti dekat kampung. Selama seminggu jugak lah blog ni bercuti. Satu apa pun tak berupdate. Saja nak bagi peluang dekat bl...

sumber google 1. Boleh Jadi Kanser Jika anda suka guna pelembut kain selepas mencuci pakaian kerana bau yang wangi, perlu tahu kandu...

Akhir tahun ni banyak betul promosi itu promosi ini. Paling aku tak tahan bila tengok promosi Air Asia. Memang betul-betul menguji kesabaran...

Aku masih ada satu mini projek untuk buat model meja moden. Aku pilih dining room modern table. Tak tahu lah sejauh mana menjadi meja aku tu...

Travelling beruang bahagian 1

Assalamualaikum. Entry ni khas untuk semua yang masih single mingle ataupun yang bakal menjadi single. Saja ja wujudkan entry ni dalam mas...

Assalamualaikum. Terlebih dahulu aku nak minta maaf untuk sesiapa yang tak setuju dengan statement tajuk entry aku kali ni. Aku cerita ...

Giveaway CINTA by CN Klik banner untuk join Assalamualaikum dan salam sejahtera Sempena Jualan Gudang Karangkraf yang la...

ShopLinks

babab.net