Alhamdulillah. Tahun 2015 bakal melabuhkan tirai tetapi aku masih lagi mampu bernafas dan masih mampu melihat keindahan dunia. Dalam hidup a...

Instagram ada menyediakan sesuatu yang boleh mengimbau kembali kenangan tahun 2015. Ramai dah yang mula buat. Hari ni lagi ramai yang mul...

Instagram ada menyediakan sesuatu yang boleh mengimbau kembali kenangan tahun 2015. Ramai dah yang mula buat. Hari ni lagi ramai yang mul...

Masyarakat hari ini masih lagi mendapatkan perkhidmatan bomoh atau pawang. Bukan semua amalan perbomohan bertentangan akidah jika dilakukan ...

Internet plan, Prepaid tahan 2 tahun lebih, SMS dan call rate murah dengan One XOX Assalamualaikum Pelan Panggilan & SMS Murah ...

Sebenarnya aku acah acah nak kasi resepi dekat blog ni. Bagi blog ni kenyang dengan makanan pulak. Bab breakfast ni memang aku perlu sang...

Mula berbloging dari tahun 2013. Sebenarnya 2011 lagi aku dah berblog cuma aku delete dan banyak yang dah lupa. Tahun 2013 aku tak aktif san...

2015 semakin dekat untuk melabuhkan tirai. 2016 bakal mewarnai hidup baru ditahun baru. Akhir tahun ni makin berlamak sale holiday kan ? Nak...

Assalamualaikum. Tengok blog aku dah nampak seri sikit. Daripada dulu blog header hanya hitam putih. Malas aku nak main photoshop dan l...

Bila terasa lemak berkumpul di pipi mula lah terhegeh-hegeh nak workout. Kalau tak jangan harap.

Tahniah kepada pelakon kegemaran aku Nad Zainal yang sah menjadi isteri kepada Muhammad Faliq. Majlis cukup sederhana bertemakan putih dan p...

www.utiket.com Satu tempat yang aku rasa agak viral sekarang. Selalu aku duk tengok orang tweet dekat tweet backpacker. Cantik dan sang...

Pernah tak duduk dekat meja yang kosong cuma ada botol air dan fail disudut meja. Meja di tempat awam yang semua student akan pakai untuk st...

Produk penjagaan asas bagi kulit wajah amatlah penting untuk mengekalkan kelembapan kulit, mengelakkan kulit terhidrat dan juga me...

ShopLinks

babab.net