KOLEKSI WATERMARK BARU BLOG ASWALEYLA.COM

Alhamdulillah laptop aku yang tua ni dah baik lepas masuk hospital teknologi tempoh hari. semasa hantar laptop, aku dah pesan siap s...




Alhamdulillah laptop aku yang tua ni dah baik lepas masuk hospital teknologi tempoh hari. semasa hantar laptop, aku dah pesan siap siap dekat doktor tu suruh masukkan photoshop siap siap. Tak ada lah susah aku nak kena download lagi. Renyah kalau macam tu.

Lepas ambik laptop, terus lah aku lepas gian dengan photoshop ni. Rindu aih nak edit edit. Dah lama tak guna photoshop. Kena refresh balik. Terus aku siapkan watermark untuk blog kesayangan. Aku dah buat banyak banyak, senang nanti boleh pakai ikut keperluan.

Aku buat macam tu bukan lah kedekut sebenarnya. Cuma taknak lah orang copy sebijik sebijik aku punya cop tu. Nak ambik idea dipersilakan. Tak marah pun ye. Nak minta tolong buatkan pun boleh. Tapi tak janji la cantik sebab tak terrer pon.

You Might Also Like

2 comments

ShopLinks

babab.net