Followers

POST ENTRY TANPA GAMBAR MACAM TAK LENGKAP.

Hai. lama sangat tak update blog. Niat di hati, hari hari nak update blog, tapi saya ada sejenis penyakit yang tak suka update blog kalau ta...

Hai. lama sangat tak update blog. Niat di hati, hari hari nak update blog, tapi saya ada sejenis penyakit yang tak suka update blog kalau tak letak gambar. Rasa macam tak lengkap. Bukan lah gambar selfie yang nak di upload. cuma sekadar gambar hiasan atau quote atau apa apa gambar yang memberi makna.

Disebabkan internet free ni, memang nak buat macam macam tak boleh lah termasuk upload gambar dalam blog. Semua benda nak blog. Kalu setakat tulis ni boleh lah. Tapi tetap tak puas hati kalau tak letak gambar sekali. Perangai kan, padahal bukan bagi apa apa masalah pun. Nak buka gambar kawankawan blog pun tak boleh. Sangat lah boring kalau blogwalking tak nampak gambar.

Cadangnya nak pasang TM wifi ja. Pakai streamyx terus, tapi kawan rumah taknak. Nak kena cari personal internet. Nak pakai wifi unifi lah. Nak kena pi survey pakej student dulu. Ok, entry pendek sebab tak tahu nak bebel apa lagi.

Selamat malam semua.

You Might Also Like

6 comments

ShopLinks

babab.net