Mungkin Rezeki Menang Contest Lazada di Lain Hari

Assalamualaikum. Masih ingat contest Lazada tempoh hari? Contest Ramadhan untuk Blogger tu. Sebenarnya saya pon dah lupa, tadi buka email ...

Assalamualaikum.

Masih ingat contest Lazada tempoh hari? Contest Ramadhan untuk Blogger tu. Sebenarnya saya pon dah lupa, tadi buka email ada surat cinta dari Lazada. Baru teringat yang hari tu ada join contest Lazada. Waahhhh bagus lah lazada contact by email untuk makluman kepada pemenang. Tabik lah kat Lazada, Biasanya email akan sampai kalau kita menang ja kan. Yang ni tak menang pun dapat jugak email. Kira tak tergantung lah jawapan dari Lazada kan.


Siapa dapat kita geng. Heehehehe. Tak ada la frust pun, mungkin rezeki dilain hari kan. Tak ada rezeki lagi setakat ni. Apa apa pun harap Lazada keep launch tthe contest. Rezeki dikongsi bersama ye dak? we olls blogger memang sentiasa support Lazada.com

You Might Also Like

4 comments

ShopLinks

babab.net