Followers

SERTAI CONTEST #CANTIKNYAMALAYSIA DARI #HUAWEIBESTWEI

Ternampak satu contest yang sangat menarik dan sangat mudah untuk disertai. Tak ada syarat yang panjang lebar pun. Cuma perlu upload gambar ...

Ternampak satu contest yang sangat menarik dan sangat mudah untuk disertai. Tak ada syarat yang panjang lebar pun. Cuma perlu upload gambar menggambarkan betapa cantiknya negara kita Malaysia dan #cantiknyamalaysia dan #huaweibestwei beserta caption yang menarik. Baca syarat kat bawah ni ya.


Syarat syarat yang lebih jelas dan hadiah yang menanti anda semua. Jom lah same same kite join. Mana tahu ada rezeki kan.


Nak ke web rasmi contest ni boleh klik mana mana banner. Sama je sebenarnya dengan gambar ni. Apa apa pun good luck semua ya.

You Might Also Like

0 comments

ShopLinks

babab.net