Followers

ESOK KUIZ MATH

Assalamualaikum. Saja je buat short entry. Nak tidur tapi masih tahan mata tengok blog. Nak study, macam malas dah. Hhehee. aku bukan yang...

Assalamualaikum.

Saja je buat short entry. Nak tidur tapi masih tahan mata tengok blog. Nak study, macam malas dah. Hhehee. aku bukan yang jenis study hard gila sampai rasa macam nak telan buku tu. Study yang mana mampu sudah lah.

Nak tempek gambar sendiri tak de orang tolong tangkapkan. Tempek lah gambar kawan lela. Tadi kami dah study buat revision dekat studio. Jadi balik rumah tak payah dah nak buka buku lagi. Kasi otak rehat la pulak. Kesian kat dia.

Kuiz math

Korang semua doakan kami boleh jawab dengan mudah ya esok. Haah, kami 3 je dekat studio. Yang lain study rumah masing masing kot. Kat sini lebih privasi sebab buat masa sekarang tak ada orang lagi yang study sini. Kami ja duk studio malam malam.

O k lah tidur dulu blogger blogger cantik hensem semua. Selamat Malam yaa. See yaa!

You Might Also Like

7 comments

  1. Semoga berjaya dik dalam menjawab quiz math.. Heeeee. Caiyok!

    ReplyDelete
  2. Good luck! :)
    blogwalking and follow sini x
    http://www.erinazmir.com

    ReplyDelete
  3. hiii. click je dekat any post lepastu dkt sidebar belah kanan ada followers widget :)

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net