OOTD : HIJAB BEACH STYLE

Assalamualaikum. Dah agak lama tak update pasal fashion. Dulu berangan nak jadi fashion blogger alih alih kecundang awal. Tak punya rupa y...

Assalamualaikum.

Dah agak lama tak update pasal fashion. Dulu berangan nak jadi fashion blogger alih alih kecundang awal. Tak punya rupa yang cantik tetapi aku masih lagi bersyukur. Hehehe. Ciptaan tuhan tak ada siapa pun yang buruk. Semua cantik cantik dan hensem hensem.

Hari terajin nak update pasal fashion sebab tertengok gambar time pergi Perhentian hari tu. Dah baca belum ? Kalau belum baca kat sini.

BUDGET PERCUTIAN PERHENTIAN KECIL,LONG BEACH

Haa, ok berbalik kepada entry kita. Baru sampai Perhentian tu, aktiviti bebas jadi kami pun bersiar siar di gigi pantai lah. Masa ni je lah nak pakai lawa lawa pun. Lepas dah jumpa air nanti memang tak lah, semua bertukar jadi baju hitam dari atas sampai bawah.

WHAT I WORE 


Grey shawl from my wardrobe ( Beli kedai biasa ja RM 15)
Top from Something Borrowed Zalora
Beach Skirt from Hana Tajima Uniqlo


Sebenarnya baju top tu panjang sampai ke lutut, tapi bila pakai nampak sangatlah gemok, Jadi lela pon potong kasi jadi macam tank tapi labuh sikit. Nasib nampak elok ja. Cuma takleh nak pakai dengan jeans sebab agak senteng. 



WHAT MY FRIEND WORE


All thing from her wardrobe
Cardigan from Zalora




Okay, itu sahaja OOTD yang lela boleh kongsikan. Harap boleh jadi idea untuk ber OOTD di pantai. Sebab pemilihan OOTD dekat pantai agak susah. Tak tahu lah lela punya ni kena atau tidak dengan situasi, tapi harapnya okay lah kan. 

Jumpa lagi next entry ya si cantik hensem semua. 

You Might Also Like

8 comments

  1. Cantiklah header tu! pakai templete apa eh? Tuan blog pun cantik ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee, pakai glam up templte blogger dari gooyabi. try la. header kite main buat ikut suka jaa.

      Delete
  2. tudung camni la yang paling senang pakai kan hahaaa

    Erin Azmir

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. sesuai bawak p pulau sebb dah tak perlu iron. bawak p travel lagi sesuai. tak yah nak bwk iron bagai

      Delete
  3. tibe2 terfikir mcm lama juga tak begambar di pantai ni.. hurmm. :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. cepat2 pergi pantai. lela kalau x p pantai lame2 jadi rindu.

      Delete
  4. Bestnya pantai dan laut. Lama dah tak pergi 😘
    Btw, header blog awak buat sendiri ke? Simple and nice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah. buat sendiri jaa. pakai ikot sedap je buat.

      Delete

ShopLinks

babab.net