Followers

TRAIN TO BUSAN : MOVIE TAK MELARAT

Assalamualaikum. Dah tengok Train To Busan? Yeee, lagi sekali lela tertinggal kereta api. Orang lain semua dah tengok dekat wayang, lel...

Assalamualaikum.


Dah tengok Train To Busan? Yeee, lagi sekali lela tertinggal kereta api. Orang lain semua dah tengok dekat wayang, lela baru nak kecoh dekat sini. Saja saja je taip entry nak bagi banyak. Sebab tu selit entry movie sekali.

Movie ni lela cakap tak melarat sebab dia terus straight to the part yang ada zombie terus. Kalau sesetengah cerita dia panjang intro, Dah dekat tengah baru nak masuk klimak bab zombie bagai. Tapi ni awal awal dah ada zombie dah.

Bagi lela cerita ni best jugak, Sampai terjerit jerit tengok. Sampai kawan lela rasa nya dah lebam sebab lela asyik duk cekik lengan dia sebab geram sangat dengan scene dalam ni. Paling geram dekat pak cik koperat yang penting kan diri tu. Yang lawak, muka dia sebijik Ahmad Maslan TPM tu kot. Nak gelak je tengok muka dalam cerita ni.


Pelakon Train To Busan


Ahmad Maslan


Ni hero sejati dalam cerita ni. Syok wehh kalau dapat laki macam ni. Caring gila kat isteri dia. Memang nampak la sayang bini sangat sangat. Sanggup lawan semua zombi sebab nak tolong orang lain. 


Ni hero keluar lambat sikit. Tapi nasib jugak keluar laa. Tapi part laki ni sedih jugak. Ampa dah tengok ampa tahu la sebab apa kan. 


Hero ni lambat jugak keluar. Puas gaduh dulu baru keluar. Rupanya benda zombi ni pun berpunca dari projek lelaki ni. Dia keluar tolong pun sebab rasa bersalah sebab dia punya angkara semua ni jadi. Haa, macam tu lah yang aku faham. Kalau salah minta maaf la. 

OK, itu ja lah nak kongsi kat sini. Jumpa next entry ya. See yaa. sebelum tu tengok gambar last dulu. Zombi tersayang.

Zombie paling jijik dalam cerita ni. 

You Might Also Like

3 comments

  1. Gambar yang last tu setuju.. kemain seksa lagi pompuan tu nak jadi zombie.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Akak menjerit suruh mereka lari laju-laju.. Hahahaa

    ReplyDelete
  3. haha not bad la cerita dia. ada kata nak keluar prekuel ek?

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net