UPDATE BLOG TERGENDALA SEBAB INTERNET MACAM SIPUT

Assalamualaikum. Blogger ni hidup memang tak leh berpisah dengan internet. Walaupun cuma part time blogger dan cuma picisan tapi tetap aka...

Assalamualaikum.

Blogger ni hidup memang tak leh berpisah dengan internet. Walaupun cuma part time blogger dan cuma picisan tapi tetap akan stress kalau internet lembab macam siput.

Kenapa stress sangat?

Sebab time idea mencurah curah ni la internet nak buat hal. Ingat senang ke nak dapat idea nak update blog. Ni tak kira lagi kalau kena penyakit writting block. Kalau dapat penyakit macam ni, Satu bulan tak update blog sebab tak ada idea nak tulis apa.

Aku mohon internet cepat lah sikit datang laju laju.

Banyak entry dah tengah tulis cuma tunggu nak up gambar je lagi. Yang akan di update :

Unboxing Xiomi Yi Cam
Beza Yi Cam dengan Sj Cam, mana lebih baik?
Warna warni street art Kuala Terengganu. 


Bersabarlah menunggu line baru boleh up entry ni. Harap boleh up seawal mungkin sebab nanti dah tak ada mood nak tulis. Jadi nya chachamarba penulisan aku macam entry ni. Hehehe.

 Maaf maaf entry yang tak perlu nak up tapi aku up jugak. Padahal tak ada pun orang tunggu nak baca entry kita, Perasan kan?

You Might Also Like

8 comments

  1. tak pa sabar....nanti dah ok tulis banyak banyak k

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai abg. arz... nk update macam ni boleh gmbr ja takleh nk up

      Delete
  2. huhu. mcm sy la. skrng ni internet tenagh semput skit. haha. serius stress kan

    ReplyDelete
  3. tau xpe..kalau internet laju plak..idea langsung takde..internet macam siput idea pulak mencurah curah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann. geram jee. ni dah banyak draft tapi tak up entry.

      Delete
  4. sama la..akk pon sakit jiwa dengan line tenet ni.. baru tukar line.. tp menyakitkan hati betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak yoorin. akak pkai line ap? lela pkai yes pun dah lembab sebb habis kuota

      Delete

ShopLinks

babab.net