KESINAMBUNGAN KISAH CHARLIE

Assalamualaikum. Masih ingat entry PIPI DICIUM CHARLIE? Entry saja je nak update sikit keadaan muka yang kena charlie tu. Biasa nya ken...

Assalamualaikum.

Masih ingat entry

PIPI DICIUM CHARLIE?

Entry saja je nak update sikit keadaan muka yang kena charlie tu. Biasa nya kena dekat belakang badan, lengan, kaki, susah lah nak tunjuk kan. Ni memang ngam kena kat muka. Pakai tudung pun boleh nampak sikit.

Hari pertama cuma jadi macam ni. Nampak macam merah dan semua orang ingat jerawat.


Dah dua tiga hari mula dah rasa pedih. Jadi lah macam ni. Nak pergi klinik memang malas lah, sebab tak teruk sangat kot. Sapu ja ubat kawan punya. Memang dia pun dulu pernah kena, kalau pergi klinik pun dapat ubat sama jugak kan.


Nahhh. tengok dalam gambar macam tak terang sangat sebab camera banyak je filter kan. Kalau kat luar teruk sikit lagi dari ni.


Harap cepat cepat baik lah. Pedih tak hilang muka ni. Nanti nak pergi kelas macam mana kalau muka macam ni. Hahaha. Mesti kena perli nanti. Sabar je laa

You Might Also Like

5 comments

  1. Fuh! Charlie nih memang scary..kecik jer tapi kalau kena memang menahan jgk sakit dia. teringat plak time belajar kat kedah dulu, ramai yang kena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah. nampak sikit jaa. tapi sakit dia tuh disini.

      Delete
  2. Dik leyla.. Semoga cepat sihat. Kerap letak ubat tau..

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh lela. Rajin sapu ubat ye..

    Btw lela, nak tanya soalan. Hihi. Lela guna font apa untuk post text? Siqah suka font nie lah. Senang nak baca dan cantik =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah sembuh kak.
      tak pasti la font ap. sebab ni custom dah. tataw nak cek kat mana, bukak coding mlm2 pening tak paham apa.hehehe

      Delete

ShopLinks

babab.net