Followers

TUAN BLOG JOIN TRIP HIKING #CBL, TERENGGANU

Assalamualaikum kepada yang masih menbaca blog lela. May Allah blessed u ols. Dalam masa dua tiga hari ni lela tak update blog dan tak bal...

Assalamualaikum kepada yang masih menbaca blog lela. May Allah blessed u ols.

Dalam masa dua tiga hari ni lela tak update blog dan tak balas komen komen korang semua. Acah ramai orang komen je kan. Hehehe, ada la yang masih setia komen blog ni kan walaupun tak ramai tapi lela sayang korang semua.

Boleh ja nak schedule post tapi  rasa macam tak apa lah, biarkan blog rehat kejap. Bukan lama pun, hari isnin nanti lela balik la ya. Tapi isnin memang tak sempat nak update blog sebab rushing pergi kelas.

Jap, korang mesti tak tahu hiking CBL tu apa kan? ya, hiking tu tahu laa mendaki. Lela sebenarnya join kelab kembara pergi mendaki ke Chemerong, Berembun dan langsir di Dungun, Terengganu. Nak sangat pergi bukan apa, sebab dah negeri sendiri kan, Kalau nak harapkan hiking sendiri memang tak la, kene ikot trip. Alang alang ada trip universiti, apa lagi, Join laa.

Rasa malu jugak kalau negeri sendiri tak habis selongkar lagi dah pulun nak gi negeri orang apa lagi negara orang. Jadi sedaya upaya lela nak ambil peluang selongkar negeri Terengganu ni. Hahaha, ayat pulun jaa.

 Ni nak belanja view sikit, sumber dari encik google yaa. Saja nak bagi gamabaran sikit sebelum lela boom instagram dan blog dengan gambar sendiri nanti.





sumber gambar semua dari http://trekkerz.blogspot.my

Ok, itu serba sedikit gambar nya. Nanti lela up gambar lela pulak ya. Doakan keselamatan lela pergi dan balik ya. Ameen.

You Might Also Like

5 comments

  1. Subhanallah cantiknya view kat sana.. tapi bila ada kes kematian, mati lemas air tejun baru2 ni jadi cuak plak nak izinkan anak2 ikut aktiviti adventure mcm tu.. Lela lain la terlatih orgnya kan.. apa pun becareful lah ye. safety first !

    ReplyDelete
    Replies
    1. lela pun takut jugakk. tapi tawakal je laa. ma pun duk pesan jangan mandi kalau hujan. doa doakan ya PCL. hehehe. terima kasih pesanan. jangan la ckp terlatih, tak jugak sebenarnya..masih lela yg mengada ngada.

      Delete
  2. haha sekarang ni tak menang tangan nak update blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye laaa. org tu pi vacay sane sini. boleh la update macam2. modd vacay tu tak hilang lg kan.

      Delete
  3. Lela.. Caiyok! Best dapat mendaki ni. Aktiviti yang menyihatkan badan. Akak terigin nak hiking..

    Cuma akak tak boleh sebab nanti tentu akak akan menyusahkan orang lain.. Sebab akak jenis cepat semput. Boleh hiking, tapi kena banyak kali stop. Heeeeeee

    Stop untuk stabilkan kelajuan jantung.. Lepas dah stabil, baru sambung. Kemudian bila nafas dah tercungap-cungap, stop lagi.. Dan begitulah seterusnya.

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net