Followers

AISKRIM KELAPA PADANG BESAR.

Assalamualaikum.  Tadi petang aku pergi padang besar kejap. Lepas beli barang dapur sikit terus pergi padang besar sebab nak beli b...


Assalamualaikum. 

Tadi petang aku pergi padang besar kejap. Lepas beli barang dapur sikit terus pergi padang besar sebab nak beli barang make up housemate. Dalam masa sama aku pun sempat ja rembat satu eyeshadow. Nak guna time dinner nanti. Guna la sangat. Aku ni nampak je acah acah nak bergaya tapitak ada nya aku nak tempek make up siap bereye shadow bagai. Leceh jugak nak bersiap satu satu. 

Jalan jalan ternampak pulak ais krim kelapa yang suatu masa dahulu viral. Sekarang viral lagi dak ? Tak pasti pulak. Aku ni lagi satu jenis yang memang tak kejar viral sangat. Kalau tengah hot viral tu, aku pasang angan angan la nak pergi cari. Tapi last last tak dapat jugak. 

Akhirnya lepas benda tu jah habis viral, dah jadi suam suam kuku, baru lah aku nak makan, nak try semua tu. Dah tak viral dah laa. Tapi kisah pulak kan. Nak tahu tak? ni kali pertama aku makan ais krim kepala. Noob kan? hahaha. kisah ? 


Nah belanja betapa selekeh nya aku bile keluar dan nak kena siap cepat cepat. Tambah pulak panas dan syiookkk makan ais krim macam ni lah gayanya. Cis, patut la tak de orang nak mengorat. huh 😴😴😴 Mohon berubah jadi yang lebih elok leyla. 


You Might Also Like

8 comments

  1. Sodapnya tengok eskrem tu ha... best tak padang besaq tak pernah pi lagi.... okey jer penampilan tu, simple..tak selekeh pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best jugak la kak kalau nk beli brg. tapi ad mhl jugakk kalau dye tahu pelancong

      Delete
  2. Nampak sedap! kami pon tak pernah makan pon.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedappp jugakkk. boleh laaa. tapi nk mkn selalu tu tak laa. 5 ringgit kot 1

      Delete
  3. Wah! Nampak banyak! Nak juga.. KL ni yang akak tau ada 1 kat bukit bintang. Nak pergi itu yang tak seberapa nak rajin kui kui kui

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh jugak nak mencari nya tu kak reen. kat kl ad sangkaya kann

      Delete
  4. sedapnyaaa. adeyy teringin tetiba. hehe

    ReplyDelete
  5. sedapnya :( mana nk cari kat sabah ni

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net