BLOG KELUAR ERROR DARI SEMALAM.

Assalamualaikum. Sebelum ni lela tak perasan yang entry blog tak boleh buka sampai lah seorang blogger dari Biar lembu yang jadi lembu te...

Assalamualaikum.

Sebelum ni lela tak perasan yang entry blog tak boleh buka sampai lah seorang blogger dari Biar lembu yang jadi lembu tegur dekat email. Bagus sangat blogger ni ambil peduli dan ada sifat membantu antara blogger. Beliau la yang email lela cakap blog tak boleh buka entry.

Mula nya macam tak percaya jugak sebab lela bukak elok ja. Lepas tu baru dia cakap buka blog boleh, tapi kalau nak buka entry keluar error. Lela try haah lah, jadi macam tu. Pastu mula lah gelabah biawak tak tahu nak buat apa.

error 404

Pasaipa ni jadi macam ni. Tengok muka robot tu, macam tu la muka aku bila tengok error ni keluar. Hancur hati taw.

Lepas tu cepat cepat tanya otai otai blog, PCL, Abg Ewan, Abg arz, Kak Amy, Kak yaya. Depa ni la tempat aku rujuk kalau ada masalah. Nasib tak tanya HH ka, Abg Ben kaa. tu lagi otai.
Pcl bagi ni suruh try.


Try ni pun tak jalan jugak. Abg Ewan suruh try pakai browser lain. Eh, boleh pulak. Kalau pakai chrome tak boleh. So sekarang lela assume blogger la yang problem sebab lela tengok blog sihatimerahjambu pun macam ni jugak. Blog otai boleh jadi macam ni, apa lagi blog picisan macam lela ni. Tak de yang heran pun kalau jadi macam ni.

Terima kasih buat abg abg dan kakak kakak yang membantu. Ampa baik sungguh naa. Lepas ni pape lela tanya lagi. Hehehe.

Kalau ada sesiapa yang tahu selesai kan masalah ni, pliss let me know yah kawan kawan. Sedih betul ni.

You Might Also Like

4 comments

  1. Blog Kak Sue pun jadi macam nie gak..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan salah kite la ni kan kak sue? hehee. risau kite dibuatnya

      Delete
  2. paling takut bila jadi camtu, tapi dulu pernah jadi, bukan salah kita tapi domain tu problem. macam ida pakai godaddy, hari tu diorang ada problem. jadi error camtu la, pergi check twitter diorang, rupanya ramai ada isu macam tu, and tunggu diorang solve. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooww. bukan salah kita la ni ek. okay la maccam tu. domain kot problem. tq kak

      Delete

ShopLinks

babab.net