CANTIK NYA BAJU PENGANTIN AMAR BAHARIN DAN AMYRA ROSLI

Assalamualaikum, Sebelum tu nak cakap siap siap yang ni entry bergambar ja. Sebab aku kagum gila dengan baju pengantin Amyra Rosli ni. Can...

Assalamualaikum,

Sebelum tu nak cakap siap siap yang ni entry bergambar ja. Sebab aku kagum gila dengan baju pengantin Amyra Rosli ni. Cantik sangatttt. Tapi bak kata orang, kalau tuan badan dah cantik, pakai apa pun jadi cantik. Baju pengantin artis semua lawa lawa. Ye lah, kos pon lawa. Tak apa, aku simpan dulu dalam blog, mana tahu nanti kawin boleh buat macam ni jugak kan. Hehehe. Angan angan tu perlu ada.


Nak menangis rasa nya tengok dress niii.












Okay itu saje cover untuk masjlis perkahwinan saya. Eh salah perkahwinan amyra rosli. Hehehe. 

All photo credit to Hlive!

You Might Also Like

4 comments

ShopLinks

babab.net