Followers

HADIAH BLOGSPOT TEMPLATE DARI Reenri.Com

Assalamualaikum and hai bloggers. Dengar cerita blog kak reenri nak bagi template percuma. Siapa yang tak nak template berbayar dan kak re...

Assalamualaikum and hai bloggers.

Dengar cerita blog kak reenri nak bagi template percuma. Siapa yang tak nak template berbayar dan kak reen nak bagi free ja. Dah lama jeles dengan kak reen asyik asyik tukar tempalte ja. Mencik tau.

Kalau blog lela ni tunggu la template ni buruk usang bosan sampai muntah baru nak tukar. Bukan apa, kan kalau tukar template semua kena buat baru. Bloglist baru, menu baru dan semua baru lah. Malas nak hadap semua tu banyak kali. Hehehehe. Dasar pemalas kau !

Ok,Siapa nak join boleh klik banner ya.


Aku harap harap rezeki aku dapat lah satu template. Fuhh kiri fuhh kanan. 😗😗😗

You Might Also Like

5 comments

  1. bestnya... aina pun ingat nk tukar template aritu tapi xjumpa template asyik error je last2 biar je yg lama. huhu

    ReplyDelete
  2. Hi dik! Tukar template ni memang perkara yang meletihkan. Kadang tu rasa nak hantuk kepala kat bantal (over sungguh) ;p

    Kalau menang, Lela suka template yang mana..?

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net