Followers

Assalamualaikum.  Dah lama tak keluar jalan jalan tengok wayang. Kadang kadang perlu juga luangkan masa untuk berjimba. Tapi kalau ...

Hari ni ada terbaca tentang masyarakat kecam pelajar yang bertanya Mood Republik boleh buat penebusan baucer buku atau tidak. Memang l...

Siapa di sini penerima baucer buku ? Yang tak dapat Br1m lah senang cerita. Ok ok, jangan sedih sedih yaa. Kena faham yang kita ni studen...

Dah lama tak berjinak dengan photoshop, jadinya photoshop tak berapa nak manja dengan tuannya. Dulu selalu la belajar hari hari. Lepas da...

Sebagai lifestyle blogger, kamera adalah keperluan utama yang perlu ada. Terutamanya ketika saya melancong tak kira lah luar atau dalam nega...

Assalamualaikum. Kali ni nak tulis pasal perempuan sikit, walaupun diri sendiri juga perempuan, cuma nak bagitahu lelaki sikit tentang c...

* sila tekan banner diatas untuk join * Hadiah : Top Referral RM100x1 Random Cash RM50x10 Start : 20 Mac 2016 - 3 April 2016 Gi...

“Lima hal termasuk sunnah para rasul, iaitu malu, pemaaf, bekam, siwak dan memakai wangian.”( Hadis riwayat Thobrani dan Ibnu Jarir, dan ha...

Hai. lama sangat tak update blog. Niat di hati, hari hari nak update blog, tapi saya ada sejenis penyakit yang tak suka update blog kalau ta...

When i was child, i want to change the world, When i was young, i want to change the society, When i grow older, i want to change m...

Assalamualaikum.. Ingat entry semalam yang saya janji nak bagi pandangan untuk adik adik memilih jalan seterusnya selepas SPM ? Sebelum ...

Assalamualaikum. Sekarang ni mesti adik adik yang menduduki SPM pada tahun lepas tengah duk dup dup dup dup jantung kan? Mesti tengah tak ...

TERLALU MENGHUKUM |  Bila bersembang dengan kawan kawan, kadang kadang terkeluar bab jodoh dan kahwin kahwin tu semua. Tu topik yang bias...

Kempen Derma Buku anjuran PROGRESS SMART Selangor CSR PROGRESS SMART Selangor     Assalamualaikum and hello lads!

BAMBOO GROVE PERLIS vs ARASHIYAMA BAMBOO GROVE JAPAN| Sebenarnya banyak je tempat yang lawa dekat Malaysia ni yang mirip dengan luar nega...

Assalamualaikum. Tempoh hari kami makan di Terinai Lake View Cafe. Dah lama nak pergi tapi tak berpeluang untuk makan tengah hari. Biasa p...

ShopLinks

babab.net