Assalamualaikum, Study week dah bermula minggu ni dan aku masih lagi blurr dan belum belajar. Tapi sibuk mengemas barang nak balik kampung...

Sebenarnya bukan lewat sangat pun tapi memang petang tadi aku tak makan malam, jadi nya pukul 10 malam perut dah mintak nak kena isi. Biasan...

Ni kali pertama aku cuba masak ayam buttermilk ni. Boleh jugak nak buat udang buttermilk. Rasa dia aku suka, Ala-ala cheezy macam tu, ada...

Assalamualaikum. Agak lama aku tak menulis motivasi diri dekat blog ni. Biasanya aku akan tulis bila aku lalui sesuatu yang aku rasa bo...

Orang melayu kalau beranak sebelum nikah, memang perlu buang nak ya ? Sungguh aku malu bila disoal begitu oleh orang bukan melayu. Aku ...

Dugaan belajar setiap orang lain lain. Masing masing ada dugaan tersendiri. Walaupun sama universiti tetapi lain kos, tetap lain dugaan nya....

Assalamualaikum. Bagi laluan untuk pelajaran sikit kat sini. Ada ruang untuk pelajaran kat sini jugak sebenarnya. Dulu berangan nak update...

Assalamualaikum cikgu-cikgu dan anak anak murid semua. *late post sebab internet cam siput. belum basi lagi kan hari guru?  Hari hari hari...

Assalamualaikum. Seperti yang kita tahu, setiap barang makeup, berus, penjagaan muda dan diri semua ada expired date masing masing. Ada ya...

Dikala tengah viral ni, teringin jugak aku nak merasa kepedasan spicy ramen ni. Pedas sangat ka ? (Cakap besar adahal diri memang tak ma...

Seorang leyla yang addict dengan breakfast. Kalau boleh nak cuba masak macam macam jenis breakfast. Nak hiasbreakfast jad comel comel dan...

Sebelum baca entry Aura Steamboat berwajah baru, baca lah wajah lama nya dulu. Setiap yang baru mesti ada yang lama kerana dari yang lama ki...

Ingat yang bercinta saja ka yang dapat surat cinta ? Yang tak bercinta pun dapat tau. Siap email cinta lagi tu. Terima kasih NetKL ker...

Gambar dari MR Google

Assalamualaikum. Lama tak update blog. Fuh fuh. Tak de idea nak update dek kesibukan harian sebagai pelajar. Ini betul betul sibuk tau. Buk...

First Giveaway By Izzati Suhaide Klik SINI untuk join Syarat-syarat adalah: 1) Buat tajuk entri " First Giveaway By I...

Assalamualaikum. Salam 1 mei. Sebelum ni ada aku update pasal awkward moment ni. 2 tahun lepas. Uish lama betul. Nah baca sini. http://...

ShopLinks

babab.net