Followers

Berharap adalah penyakit yang paling sakit dalam perhubungan. Berharap juga lebih kurang sama dengan bertepuk sebelah tangan, mungkin mak...

Blog ataupun lebih dikenali public diari oleh kebanyakan masyarakat. Ya untuk yang tak faham apa itu blog, akan fikir "eh, dia ada b...

Assalamualaikum. Masih ingat contest Lazada tempoh hari? Contest Ramadhan untuk Blogger tu. Sebenarnya saya pon dah lupa, tadi buka email ...

Assalamualaikum. Siapa kat sini suka makan petai ? yang tak suka  makan petai berapa ramai? Yang tak suka tu, boleh la cuba makan, con...

Satu lokasi yang cukup menarik untuk photoshoot outdoor dan macam macam photoshoot lagi. Tapi tidak lah boleh sesuka hati masuk ke sini berc...

Assalamualaikum. Puasa dah habis, raya pun dah lepas cuma belum sampai ke penghujung syawal nya lagi. Masih ramai yang berkunjung ke rumah...

Memandang kan ramai yang kahwin dan ma aku mak andam. Jadinya ramai lah pengantin silih berganti yang perlu di make up kan. Dan berus berus ...

Fuh fuh. Baru sempat nak update blog. Dah masuk 5 hari raya dah. Bukan sibuk beraya tapi sibuk majlis kahwin sana sini. Ramai sangat orang ...

Assalamualaikum dan salam lebaran kepada semua ummat islam yang menyambut hari raya Idilfitri. Ni adalah sejenis schedule post ya, tak ada...

Yeeyyyy.. Baju raya dah siap. Ni pertama kali baju raya aku siap awal. Biasa nya malam raya baru siap. Biasa lah mak sendiri yang jahit. Sib...

Assalamualaikum. hari dapat email tentang peluang pekerjaan, ye ah zaman sekarang susah sangat nak cari pekerjaan kan. Jadi tak boleh lah ki...

ShopLinks

babab.net