Followers

Percutian Backpacker Ke Pulau Perhentian| Assalamualaikum, dah 3 4 hari tak update blog. Tapi jangan bosan kalau duk menyusul banyak ent...

Tak dinafikan ramai yang mengelak untuk meminjam daripada pihak PTPTN untuk menampung pembelajaran, tetapi untuk yang tidak berkemampuan, in...

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com { Click banner di atas untuk sertai } Hadiah :  Bloglist untuk blog akupenghibur.com se...

Cara Buat Kek Coklat Layer Puding Caramel Paling Senang | Assalamualaikum. Sementara cuti sem masih berbaki lebih kurang dua minggu lagi n...

Leta k kan kepercayaan kepada Allah S.W.T  | Assalamualaikum blogger and reader. Pernah dengar ayat, Allah itu adalah sebaik perancang ?...

Assalamualaikum. Tips Masuk UniMAP (Universiti Malaysia Perlis) | Bunyi macam lawak, tapi kalau aku mula mula nak masuk universiti pun...

Siapa kat sini ada buat pinjaman PTPTN dan belum bayar? Ini penting untuk sesiapa yang belum menjelaskan bayaran PTPTN untuk ke luar negara....

Alhamdulillah pejam celik pejam celik, dah setahun aku pegang 1 paku. Dah setahun aku bergelar leftenan muda. Dah setahun aku satu stage ...

Nak dijadikan cerita semalam ada janji dengan kawan nak renew passport sama sama sebab nak pergi travel pun sama sama kan. Tak nak menyusah...

Dalam banyak banyak hal, hal ni la yang plaing buat aku cepat naik angin, masa dan janji. Bukan nya jenis tak boleh sabar tapi memnag ce...

Ternampak satu contest yang sangat menarik dan sangat mudah untuk disertai. Tak ada syarat yang panjang lebar pun. Cuma perlu upload gambar ...

Warong Pok Nong rasanya tak asing lagi untuk orang luar dna orang Terengganu yang sukakan food hunt ni. Tapi inilah kali pertama aku maka...

ShopLinks

babab.net