Followers

Assalamualaikum. Dah agak lama tak update pasal fashion. Dulu berangan nak jadi fashion blogger alih alih kecundang awal. Tak punya rupa y...

Assalamualaikum. Cuti sem lepas banyak aku habiskan masa dengan baking dan masak. Ada yang aku sempat snap gambar, ada yang tak snap pun. ...

Assalamualaikum. Saja je buat short entry. Nak tidur tapi masih tahan mata tengok blog. Nak study, macam malas dah. Hhehee. aku bukan yang...

Assalamualaikum. Dah tengok Train To Busan? Yeee, lagi sekali lela tertinggal kereta api. Orang lain semua dah tengok dekat wayang, lel...

Assalamualaikum. Siapa dah tengok movie The Shallows ni? Mesti dah kan? sebab dekat wayang pun dah habis. Lela memang jenis tak tunggu ...

Memang kita akan rasa ada sesetengah hari yang kita tak berapa suka, kita rasa macam tak best hari tu. Tapi sebenarnya ada sesuatu yang b...

"Kawan yang tak tolong kawan ketika susah bukan kawan" Kita memang sinonim dah dengan perkara ni kan. Kawan dengan kawan ni m...

Review earlgrey black tea mask dari my fav recepi | Assalamualaikum gais. Lately lela macam berazam nak jaga sikit kulit muka, tapi ta...

24/9/2016 Assalamualaikum. Siapa kat sini tak pernah lagi cuba Samyang Ramen ni? Hari tu sibuk duk viral macam macam jenis viral. Ada yan...

Assalamualaikum. Terasa nak buat entry pasal perempuan. Tak tahu la ni buruk ke baik seorang perempuan. Tetapi lelaki sendiri dah sedia ma...

Assalamualaikum dan hye kepada semua readers yang masih membaca blog ni. Seperti yang korang tahu aku memang asal Terengganu, Tinggal di Ter...

ShopLinks

babab.net