Assalamualaikum. Korang pernah tak rasa time kecik kecik dulu rasa macam anak angkat je dalam keluarga ? Rasa macam mak ayah tak sayang ...

"Orang tua tua selalu pesan, kalau benci jangan terlalu benci nanti takut tersayang.  kalau sayang jangan terlalu sayang, takot...

Hi, Pernah dengar pasal ezbuy ? Kepada membeli tegar online macam aku ni memang tahu la kan tentang ezbuy ni. Rasa nya yang tak membeli on...

Hai Assalamualaikum readers . Pernah tak korang rasa lepas makan tak sampai sejam, korang dah mula rasa lapar balik ?  Aku tak payah c...

Tujuan Mendaki Itu Sendiri Terpulang Kepada Diri Masing Masing. Ada Yang Mendaki Untuk Melihat View Cantik, Ada Yang Mendaki Mencari Su...

Asslamalaikum. Hai jumpalagi kita, Alhamdulillah lela dah sampai ke kolej kediaman semalam, dah selamat turun dari gunung berembun. Alhamd...

Assalamualaikum. Hujung minggu lepas kami semua dapat cuti hari isnin. Sebab hari ahad tu awal muharam kan. Lela tak pasti la yang bekerja...

ShopLinks

babab.net