Followers

CONTOH TEXT FORUM PENDERAAN KANAK KANAK.  Pengerusi : Bismillahhirahmannirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, Salam Ukh...

Gambar Isreal Terbakar. Menangis lah air mata darah sekali pun, tiada yang mahu peduli. Terimalah 1/70 daripada azab neraga ini. Ini baru...

Assalamualaikum. Lama dah tak layan jiwang dekat blog. Pagi pagi buta ni dengar lagu jiwang jiwang rasa macam nak buat entry pasal cinta p...

Assalamualaikum. Sempena hari jumaat yang indah ni. Mood makan pun semakin menjadi jadi indah nya. Asyik nak makan je. Maklumlah hari ni t...

Assalamualaikum. Nak dijadikan cerita masa cuti mid sem hari tu. Tengah sibuk sibuk aku duk siapkan order biskut florenta. (Gigih balik 3 ...

Ya Allah Ya Tuhan Kami, Kami Letakkan Engkau Dileher Musuh Musuh Kami Dan Kami Mohon Perlindungan Kepada Engkau Dari Kejahatan K...

Lela nak tag :           busyra           kc                    

Tentang Jodoh Adalah Tentang Keyakinan. Kerana Jodoh Adalah Anugerah. Tak Bisa Diganti. Tak Bisa Dicari. Perlukan Kesabaran Men...

Assalamualaikum. Dah sarapan semua ? Harapnya semua dah sebab dah nak pukul 9 dah ni, sarapan tu penting tau. Jangan skip skip walaupun ko...

Assalamualaikum. Selamat pagi bloggers and stalkers. Apa lah yang happy sangat dengan Monday ni kan. Biasa kalau hari isnin ni, orang ...

Assalamualaikum.  Tadi petang aku pergi padang besar kejap. Lepas beli barang dapur sikit terus pergi padang besar sebab nak beli b...

Assalamualaikum and hai bloggers. Dengar cerita blog kak reenri nak bagi template percuma. Siapa yang tak nak template berbayar dan kak re...

Assalamualaikum. Hai korang, aku tengah bosan ni tak tahu nak buat apa sedangkan kerja berlambak lambak nak kena siapkan. Tapi sebab tak t...

Assalamualaikum. Sape pernah masak nasi tak masak ? Yang ni lah saat paling berdebar kalau nak masak bagi perempuan. Antara nasi tak masak...

Assalamualaikum. Minggu lepas memang rasa down gila dengan blog ni. Rasa nak update pun malas sebab blog tak boleh nak baca. Kalau baiki p...

ShopLinks

babab.net