Assalamualaikum. Rupanya hari ni dah hari terakhir kita dalam tahun 2016 kan. Pejam celik pejam celik dah habis 2016. Ok, aku belanja self...

Assalamualaikum ols, Entry ni sebenarnya bertujuan nak trowback balik pengalaman dan kehidupan aku sepanjang tahun 2016. Tapi malangnya ta...

Assalamualaikum. Kadang kadang terasa betapa hipokrik nya diri ini bila time exam je baru jaga hubungan dengan Allah. Bukan time tak exam ...

Assalamualaikum. Selalu nya kalau nak makan asyik kena berteman je kan. Nak kemana mana kena berteman kan?Tapi ada ja jenis yang okay je p...

Assalamualaikum. 😎😎😎 Musim musim study week ni muka konfem kusam tak terjaga kan. Dan aku rasa penat nak rehatkan diri kejap, jadi kita...

Assalamualaikum. Bila study week menjelma ni masing masing sibuk study sampai ke awal pagi. Sebenarnya study week tu minggu lepas dan aku ...

Assalamualaikum. Dah nak habis bulan 12 tapi entry baru 5 6 ketul. Apa punya malas la seketul leyla ni. Bizi ka apa pun tak tahu. Ni baru ...

Assalamualaikum.. hai.. Entry lepas ada aku cakap nak review dress dari Zalora kan. Aku pakai dress tu time pak sedara kahwin, lepas tu p...

Assalamualaikum . Hai ... Hujung minggu lepas aku pergi KL, ada wedding uncle belah ma aku. Memang kami rapat dari kecil lagi, Kalau tak p...

ShopLinks

babab.net