Assalamualaikum. Setelah sekian lama tak menjenguk blog, tak update, tak blogwalking. Kadang-kadang tu jalan-jalan jugak, cuma tak sempat ...

Hai alls.  Minggu lepas lepas entry  10 TIPS UNTUK PELAJAR UNIVERSITI   diterbitkan, blog ni kembali menyepi. Bukan sengaja menyepi t...

Assalamualaikum dan hai korang. Yang tengah cuti mid sem tu mesti tengah seronok kat kampung kan. Tapi aku? haruslah mereput di Per...

Siapa yang dah teruja bila April tiba ? Mungkin April birthday korang? Mungkin April korang kahwin? Mungkin anniversary ? Bulan lepas a...

Assalamualaikum. Hai korang ! Siapa antara korang yang ada penyakit macam aku ni? Penyakit pantang pergi Mr.DIY atau Daiso mesti nak be...

Assalamualaikum πŸ’‹πŸ’‹ Hai guys, berjumpa lagi kita. Pada musim cuti sekolah, Bandaraya Kuala Lumpur sememangnya menjadi tumpuan ramai se...

Assalamualaikum. πŸ’—πŸ’— Bukan nak mengeluh atau putus asa tapi cuma nak update weekday aku dekat blog. Sekarang aku dalam semester 4 dan pro...

Assalamualaikum dan hai uols. Kali ni nak sertai Lazada Birthday Blogger Contest pula. Kawan kawan blogger lain jom la join sekali. W...

Assalamualaikum. Bersambung dari entry lepas, HIKING GUNUNG STONG #STONGBAHAAYAM Aku nak sambung pasal eksplorasi gua pulak, Sebenarny...

ShopLinks

babab.net