Followers

foto : mingguan wanita Hai semua. Dah lama aku tak buat entry hati perasaan ni. Dua tiga hari lepas aku tengok Shila Hamzah bertunang. D...

Assalamualaikum uols. I tengah mood sedih ni baru lepas nangis tengok cerita bisik pada langit. Yeeeeeee baru nak tengok, aku tahu lah ...

Hai uols. Siapa sini peminat lens ? Aku ni peminat je tapi jarang jugak nak pakai, nak nak bila nak pergi kelas, renyuh nak pakai kalau r...

Assalamualaikum hai uolas. 20 Nov bermulalah sushi bonanza di Perlis. Gigih aku tunggu tau. Hajat dah lama nak makan sushi ni. Tiba tiba...

Assalamualaikum.  Lama dah tak update pasal retis retis, tiba tiba hari ni update kan. Hehehe. Sebenarnya aku tertarik pada tema bollyw...

Minggu ni aku ada industrial visit ke Kilang Modenas dan satu kilang membuat perabot. Jadi aku dengan kawan kawan kelas yang lain berangkat ...

Entry hujung minggu dah nak masuk minggu lagi satu baru nak update. Bizi ke malas? Tak kisah lah tu, sekarang tengah kumpul seberapa banyak ...

Hai assalamualaikum readers! Sebelum ni aku dah ada share pasal princious.com kan? Ingat tak ingat tak ? Kalau tak ingat boleh baca kat en...

Cuaca panas dekat Perlis ni kadang kadang tak tertahan jugak. Panas dia kadang tu melampau sangat. Aku pulak jenis kulit muka yang mema...

Hai Assalamualaikum.  Bulan ni kebanyakan universiti ada majlis istiadat konvokesyen kan? Tak terlepas juga dengan UniMAP. Aku? bukan aku...

ShopLinks

babab.net