Followers

<klik banner untuk join> Bismillahirahmanirrohim. Mintak mintak bertuah, nak buku. Hehehe. Sebab nak beli boleh tahan kena peca...

Assalamualaikum. hai uols. Bulan 10 ni kan, bulan yang aku kena sediakan hadiah untuk yang tersayang. Siapa ? My mum la uols, siapa lagi. ...

Ayam Kyochon ni menjadi viral pulak lepas keknis buat story pasal masak chicken korea spicy ni. Roomate aku pun duk request suruh masak...

Perkara yang aku paling tak suka dan takut bila muka kena sunburn dan aku pulak yang jenis lambat sangat nak recover semula muka ni. Dan kul...

SEMOGA AKU LEBIH POSITIF SEMESTER INI| Assalamualaikum . Aku rasa macam baru je sampai perlis tapi rupanya dah minggu ke-3 mula semeste...

CHINESE FOOD HALAL DI NEW HOLLYWOOD RESTAURANT IPOH | Assalamualikum.. Siapa kat sini jenis nak try semua jenis makanan tak kira bangsa a...

Assalamualaikum. Masih bersambung dengan cerita holiday di Perak. Nak habiskan semua entry secara tersusun. Malas la nak selit selit entry...

Assalamualaikum. Sebelum ni aku ada up entry backpacker ke Perak kan? Kan? Aku ada cakap kan bajet aku jimat sebab ada 1 rahsia kan. Haa n...

ShopLinks

babab.net