Assalamualaikum ! Dah nak raya ni aku sibuk tentang skincare. Yelah, risau kot nak balik beraya dekat kampung dengan muka kusam macam n...

Assalamualaikum. Salam ramadhan uols. Lepas je habis semua presentation Design Studio and Product Data Management, kami buat sesi reve...

Assalamualaikum ! Dah lama aku berpuasa dari beli barang barang make up ni. Maklum lah masih belajar dan duit pun sendu sendu ja. Tungg...

Assalamualaikum ! Sekarang aku boleh menulis dengan gembira dan senang hati. Walaupun ada lagi kerja sikit sikit yang tak siap asalkan pre...

Makin hari blog aku ni makin sendru rasanya. Sibuk sangat lah bulan lepas dan termasuk bulan ni sekali memang tak sempat nak layan blog....

Hye korang. Hari nak share resepi lala masak ala ala shel out paling mudah . Biasa lah dah berpuasa setengah hari, mula lah nak makan itu...

Kalau sebut brokoli mesti ingat dekat Yusuf Iskandar kan ? Anak Hanis Zalikha yang comel gebu gebas macam bujubu tuu. Brokoli ni pun oran...

You have probably heard stories about horrible landlords. Maybe you have once been a victim of a bad landlord, and you would never wish t...

Assalamualaikum. Alkisah nak berbuka puasa hari pertama ni. Perancangan nya nak masak je kat rumah. Tapi pergi studio buat kerja bla bla b...

Assalamualaikum. Selamat menyambut bulan Ramadhan semua. Aku ada lagi lebih kurang 2 minggu dekat perlis. Alahai rindu nya dekat ke...

*Abaikan buku bersepah dekat belakang Sesetengah orang nampak lawa elok terletak je kalau pakai spek, tapi kalau aku ni la jenis pakai ...

ShopLinks

babab.net