Hai guys. How's your day? sihat ? dah lama tak menulis eh menaip dekat blog ni. Dah nama pun cuti semester, blog pun cuti sekali. Bukan...

Assalamualaikum ! Dah nak raya ni aku sibuk tentang skincare. Yelah, risau kot nak balik beraya dekat kampung dengan muka kusam macam n...

Assalamualaikum. Salam ramadhan uols. Lepas je habis semua presentation Design Studio and Product Data Management, kami buat sesi reve...

Assalamualaikum ! Dah lama aku berpuasa dari beli barang barang make up ni. Maklum lah masih belajar dan duit pun sendu sendu ja. Tungg...

Assalamualaikum ! Sekarang aku boleh menulis dengan gembira dan senang hati. Walaupun ada lagi kerja sikit sikit yang tak siap asalkan pre...

Makin hari blog aku ni makin sendru rasanya. Sibuk sangat lah bulan lepas dan termasuk bulan ni sekali memang tak sempat nak layan blog....

Hye korang. Hari nak share resepi lala masak ala ala shel out paling mudah . Biasa lah dah berpuasa setengah hari, mula lah nak makan itu...

Kalau sebut brokoli mesti ingat dekat Yusuf Iskandar kan ? Anak Hanis Zalikha yang comel gebu gebas macam bujubu tuu. Brokoli ni pun oran...

You have probably heard stories about horrible landlords. Maybe you have once been a victim of a bad landlord, and you would never wish t...

ShopLinks

babab.net