Followers

FINAL EXAM DAH TAMAT

Assalamaualaikum. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah final exam dah habis. Jadi bermula cuti semester yang tak berapa nak cuti sang...

Assalamaualaikum.

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah final exam dah habis. Jadi bermula cuti semester yang tak berapa nak cuti sangat sebab aku cuti sekejap je. Lepas tu datang Perlis balik join latihan kem tahunan. Im a busy women yow ! Kalau ikutkan memang nak je cuti panjang panjang tapi ye lah, ada lagi tanggungjawab lain. Ini pun satu tanggungjawab ya, bukan datang latihan semata nak dapat duit, Dah kerajaan bagi duit takkan nak ambil free, kena la berkhidmat.


Entry ni tak nak la panjang panjang cuma nak cakap final exam dah tamat je. Jadi aku sangatlah gembira dan tak sabar nak balik kampung. Ok, kampung aku banjir, Kan pantai timur banjir. Dan dalam rumah air sampai peha ma cakap. Baju aku memang tak sempat nak selamatkan. Ok i redha almari i separuh tenggelam air.

Tak apa, tu ujian dari Allah. Tak baik mengeluh tau. Kita kena terima dengan redha dan terus berdoa kepada Nya. Jangan sesekali nak salahkan DIA tau. Tak baik.

Ok lah nanti aku update lain pulak, ada kerja lagi nak kena settle. Nak kena settle cepat cepat nanti boleh balik kampung cepat.

Thank ypu for reading this entry !

You Might Also Like

3 comments

  1. Air sampai peha? ohhh my, tinggi tu lela.. Pantai timur sudah terkenal dengan banjir di hujung tahun kan. Agaknya lela sekeluarga pun dah biasa lalui banjir. Moga banjir surut dengan cepat..

    Good luck dalam kem tahunan nanti :D

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net