Followers

MINUMAN KESIHATAN MILAGRO COFFEE PATAWALI MEMANG TERBAIK LAH !

Assalamualaikum. Korang pernah dengar patawali tak ? tak pernah ? mulanya aku pun tak pernah dengar taw, lepas dengar pasal kopi milagro n...

Assalamualaikum.

Korang pernah dengar patawali tak ? tak pernah ? mulanya aku pun tak pernah dengar taw, lepas dengar pasal kopi milagro ni gigih aku cari maklumat tentang patawali ni. Rupanya banyak kebaikan dari pokok patawali ni.Antara ialah untuk merawat sakit perut, demam, tekanan darah tinngi, kencing manis dan juga penyakit kelamin dikenali sebagai gonorea.


Tapi kalau kita ni generasi baru nak olah pokok herba ni jadi minuman memang susah kan, tak kena cara buruk yang datang. Nak terima rasa ditekak pun dah satu hal, kalau zaman atuk nenek tu boleh lah minum air rebusan akar kayu la, apa lah, tapi jangan risau sebab kita masih lagi mampu ambil khasiat patawali ni dengan minum kopi milagro ni, rasa kopi yang menyegarkan dan sangat sesuai diminum ketika pagi untuk boost energy kata orang.

Biasa nya aku minum malam, sebab nak stay up study. Memang segarlah mata jawabnya. Tak ada pun mata layu layu nak tidur, Study pun senang je masuk.

Antara KHASIAT DAN KEGUNAAN MILAGRO COFFEE

 ✔ Penyakit Kencing Manis
✔ Darah Tinggi
✔ Sakit Sendi
✔ Kanser
✔ Cergas Badan
✔ Bertenaga
✔ Hilang Penyakit Gatal2
✔ Keradangan
✔ Alahan
✔ Batuk
✔ Demam Malaria
✔ Menguatkan TENAGA BATIN
✔ Awet Muda

Malah ia mengandungi khasiat serta:-
·      ✔  Tinggi antioksidan
·      ✔  Menguatkan saraf dan system  pertahanan tubuh badan
·      ✔  Mengembalikan tenaga dengan segera

PELUANG MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN BERSAMA MILAGRO COFFEE


Ekonomi Malaysia tahun 2017 boleh dikatakan berada ditahap membimbangkan… So bagi korang yang ingin menambah pendapatan tambahan, Milagro Coffee membuka peluang kepada korang untuk menjadi sebahagian daripada keluarga mereka…Milagro Coffee juga mengalu-alukan pengedar-pengedar tunggal dari syarikat-syarikat atau individu untuk mendapatkan plan perniagaan yang sangat menarik. Apa tunggu lagi… Jangan lepaskan peluang ini…

HARGA



Setiap kotak Milagro Coffee yang mengandungi 20 sachet hanya berharga RM55 SAHAJA!!... Dengan khasiat yang banyak, maka harga ini sangat berbaloi hokay!... Jom kekal sihat dengan Milagro Coffee…
Bagi korang yang hendak  membuat tempahan atau menjana pendapatan bersama Milagro Coffee boleh hubungi :-

FACEBOOK 
MilagroCoffee | Penawar Kencing Manis

INSTAGRAM
@milagro_coffee

CONTACT NO
012 – 3702676

 PERADUAN MILAGRO COFFEE

Akhir sekali, untuk pengetahuan korang, Milagro Coffee sedang menganjurkan contest… Hadiah yang ditawarkan juga sangat-sangat lumayan… Step-stepnya adalah seperti berikut :-

TASK . Tanda KUNING adalah WAJIB 
TASK A, B & C WAJIB beritahu “MILAGRO COFFEE” mengadakan peraduan dengan hadiah yang amat lumayan serta berbaloi.
A) Selfie bersama produk / gambar produk . 
B) Buat blogpost di blog, tajuk blog WAJIB ada perkataan “MILAGRO COFFEE” 
C) Lakonkan dan bina satu video minum “MILAGRO COFFEE”

SYARAT PERADUAN

A) Setiap penyertaan hendaklah dapatkan 1 Kotak “MILAGRO COFFEE”, iaitu wajib beli produk “MILAGRO COFFE” sekurang-kurangnya 1 kotak.
B) Penyertaan yang mempunyai LIKE & SHARE yang paling banyak dikira pemenang.

HADIAH PERADUAN

TEMPAT PERTAMA :
CASH MONEY BERNILAI RM1500 + 1 KOTAK MINUMAN MILAGRO COFFEE + MUG

TEMPAT KEDUA :
CASH MONEY BERNILAI RM1000 + 1 KOTAK MILAGRO COFFEE + MUG

TEMPAT KETIGA :
CASH MONEY BERNILAI RM500 + 1 KOTAK MILAGRO COFFEE + MUG

SAGUHATI :
CASH MONEY BERNILAI RM250 + 1 KOTAK MILAGRO COFFEE + MUG

Leyla pun tak ketinggalan nak join contest ni. Mana tahu rezeki kan. Tak cuba tak tahu ye dak ?



#milagrocoffee #review #malaysianblogger #jdtblogger#milagrocoffemalaysia #milagromalaysia #sabah #sarawak #produkjohor 
#mmmsedapekk
#milagrocoffeepenawarkencingmanis
#alahan 
#awetmuda 
#instabruneipromotes
#brunei
#iklanbrunei

You Might Also Like

6 comments

  1. wak pon dh lama x join contest peraduan nih., hikhik2

    ReplyDelete
  2. saya memang peminum tegar kopi. Kalau travel mesti kopi yg saya cari dulu. Di jepun baru2 ni saya minum sejenis kopi, dalam tin, pahitnya tapu umph. Sedapnya.

    ReplyDelete
  3. saya bukan buat blogwalking ni sebab tak pernah buat tu. Saya singgah baca sepenuhnya. Ni lah baru saya tau ada minumam tu, pada hah saya ni peminum kopi.

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net