SPLIT IDENTITY

Assalamualaikum. Aku ni sekejap tenggelam sekejap timbul dalam dunia blogging ni. Bukan apa, banyak kerja yang nak kena settle.Ok, cuma al...

Assalamualaikum.

Aku ni sekejap tenggelam sekejap timbul dalam dunia blogging ni. Bukan apa, banyak kerja yang nak kena settle.Ok, cuma alasan yang orang tak kan terima tapi yaa memang aku ada kerja. Kadang kadang orang cakap jugak. depa pun bizi, depa pun banyak kerja, boleh je update blog. ok, tu depa bukan aku. Sebab aku balik je rumah ngantuk dia rasa macam terus nak tidur. Mandi pun rasa malas.

Apa tah kerja yang bizi sangat tu kan. Ni haa. macam biasa lah kalau cuti sem aku mesti adalah latihan. Jadinya mood nak tulis blog sangat lah kelaut. kalau rasa nak rindu sangat je aku update blog ni. Macam sekarang ni la.


Nah haa gambar masa pembukaan latihan kem tahunan/ Tahun ni buat kerja admin, suci la muka. kalau ikut kadet tak de nye muka macam ni. muka haruslah kalahkan kadet hitam nya.


Ni nak buat V tak jadi, Layankan aja lah gambar V tak jadi ni. Barisan pegawai,jurulatih  dan kadet palapes unimap.

Pendek pulak entry, aku tak tahu nak tulis apa dah. Nanti aku update lain la, ada cerita syok aku update la yaa.

Thank you for reading this entry !

You Might Also Like

4 comments

ShopLinks

babab.net