Followers

VIRAL PANJAT MERCU TANDA IPOH

Bila tengok gambar viral ni, stail betul mereka ni. Hebat hebat tak sedar ke akan menyusahkan banyak pihak kalau terjadi apa apa. Tak f...


Bila tengok gambar viral ni, stail betul mereka ni. Hebat hebat tak sedar ke akan menyusahkan banyak pihak kalau terjadi apa apa. Tak fikir ke perasaan mak ayah bila buat benda macam ni. Memang masa buat tu seronok, tapi lepas tu fikir baik buruk pulak, Tak akan ada orang bangga dengan perbuatan bimbo bimbo macam ni. 



Macam mana pula pandangan korang ya ?

You Might Also Like

10 comments

  1. Tak ada penyakit cari penyakit..
    Cubalah buat viral yang berfaedah sikit..

    ReplyDelete
  2. tapi saya rasa bnda ni ohsem.. hahaha.. kalau jatuh, nasib la kan.. tp if tak jatuh, kena saman pun x pe, puas hati.. sekali seumur hidup kan.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. Haa rasa ny ada nmpk video ni kemarin. Ingtkn ada dpt izin dr pihak bkuasa

    ReplyDelete
  4. Pada akak.. Itu hak dorg.. lagipun dik, depa dah besa panjang.. Dah tau untuk berfikir mana yang baik mana yang buruk..

    Biaq p la depa nak buat apa pun.. Kalau nak juga ambk tahu, kita doa yang baik2 je untuk mereka.. Agar mereka selamat..

    ReplyDelete
  5. Buat khidmat masyarakat dan viral kan lagi bagus. Boleh jadi contoh remaja lain

    ReplyDelete
  6. Tak setuju cara mereka sebab main redah je. Yes, maybe dorang dah biasa memanjat buat aktiviti gitu, tapi haih, fikir lah mak ayah juga. Dibuatnya terjatuh, dah jadi lain. Alhamdullilah semua selamat..

    Nak buat boleh cuma kena buat ikut cara yang betul. Minta permit dan ada ciri keselamatan :)

    ReplyDelete
  7. klu kat luar negara biasanya negara barat diorng takde la sampai nak viral maki hamun macam ni sampai level report polis. mungkin sebab diorng lebih open dan masing-masing sedar dengan risiko yang diambil. plus klu apa-apa jadi, insuran kan ada.

    pada uncle, lantak la diorang nak buat apa. still kinda cool kot diorang buat tu. but they are at the wrong place at a very wrong time.

    ReplyDelete
  8. kak, lengan tu aurat

    ReplyDelete

ShopLinks

babab.net